Viu a la UAB

Laboratori d'idees sobre el Vehicle Autònom Connectat

El proper 11 de gener de 2017, el Parc de Recerca UAB acollirà un laboratori d'idees sobre el vehicle autònom connectat, que reunirà empreses, investigadors i entitats per treballar en comú a través de metodologies de cocreació i design thinking.

23/12/2016

La jornada començarà amb una taula rodona amb ponents experts de diferents sectors que donaran una visió global i acurada dels reptes de mobilitat als quals ens enfrontem. Comptarà amb la presència d'experts com Jordi Puignerò, secretari per a la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Ferran Verdejo, director del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya, Daniel Martín, especialista en automoció intel·ligent d'Eurecat, i Maria Luisa Sarrias, directora de Serveis Generals de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

A continuació, tots els assistents treballaran plegats per definir les oportunitats dels vehicle autònom connectat a través de dinàmiques de cocreació i design thinking. La sessió estarà dinamitzada per la Mandarina de Newton. L'objectiu és que a l'acabar la sessió s'hagin definit reptes perquè després es desenvolupin projectes que proposin solucions innovadores.

Aquest Laboratori d'idees servirà per donar el tret de sortida del curs "Vehicle Intel·ligent i Oportunitats de Negoci: Tecnologies, reptes i oportunitats per a la mobilitat sostenible" -organitzat pel Parc de Recerca UAB, el Centre de Visió per Computadors, l'Escola d'Enginyeria i el CORE Ciutats Intel·ligents i Sostenibles de la UAB- i definir els reptes amb els quals treballaran els estudiants al llarg d'aquest curs per tal de desenvolupar un prototip final.

Els interessats en participar a la jornada, poden inscriure's a través del formulari d'inscripció.

Més informació
Programa de la jornada