Arxiu de notícies

Joan B. Culla

Ens deixa el professor Joan Baptista Culla

Ens ha deixat Joan Baptista Culla Clarà, professor jubilat del Departament d'Història Moderna i Contemporània de la UAB. La Universitat fa arribar el condol més sentit a la família i amics i a totes les persones que el coneixien i l'apreciaven, i comparteix el sentiment per la seva pèrdua.

PremiatsDracNovell2023

La UAB guanya 7 dels 11 guardons al festival de publicitat Drac Novell Internacional

Els estudiants de Publicitat de la UAB han guanyat 7 dels 11 guardons en la 25a edició dels premis Drac Novell Internacional (davant gairebé 200 propostes creatives), que ha organitzat el Gremi de Publicitat, Comunicació i Màrqueting, amb la col·laboració de la UAB, a la Facultat de Ciències de la Comunicació el dijous, 23 de novembre. En el mateix acte, s'ha lliurat el Premi Nacional de Creativitat José María Ricarte a la il.lustradora Pilarín Bayés i a l'empresa Bizum. Podeu veure imatges i vídeo aquí.

Cursa2021

La Cursa de la UAB en suport de La Marató de TV3 serà el 17 de desembre

La UAB i l´Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini d’Applus+ Laboratories, la Universitat de Barcelona (UB) i l'EMD Bellaterra, organitzen la dotzena edició de la Cursa i caminada solidària en suport a La Marató de TV3 el proper diumenge, 17 de desembre, que aquest cop es dedica a la salut sexual i reproductiva. Enguany la Cursa vol ser més sostenible que mai. Les inscripcions ja són obertes.