Arxiu de notícies

Jornades Benvinguda FCC 2020

Jornades de benvinguda per al nou alumnat 2020-2021

 

Sobreviu al teu primer dia i a tots els que vindran d’aquí en endavant amb la informació que t’oferirem els dies 28,29 i 30 de forma presencial i els dies 1 i 2 d’octubre en format virtual (presentació assignatures per part del professorat) 

Lliurament del Segell Infoparticipa

La UAB reconeix la transparència informativa de 122 institucions

La UAB ha lliurat el Segell Infoparticipa a 122 municipis i entitats supramunicipals en un acte en què l'expert Joaquín Messeguer ha defensat que la transparència "no és una condició sinó la matriu" de la gestió pública i la rectora, Margarita Arboix, ha encoratjat les institucions a seguir col·laborant amb la universitat per millorar el servei a la ciutadania.

FAS- Promo Voluntariat 20-21

Aquest curs, Fes Acció Social!

Els programes de voluntariat de la FAS es tornen a reactivar després de les vacances i busquen estudiants que vulguin aquest nou curs formar part activa de la universitat fent acció social: a presons, escoles, amb persones refugiades, amb persones hospitalitzades, pel medi ambient o per a la salut.

Entrada

El curs 2020-21 a la facultat: presencialitat a tots els cursos cada 15 dies

El curs 2020-21 a la facultat: presencialitat a tots els cursos cada 15 dies
La Facultat ha planificat el pròxim curs 2020-21 amb el criteri principal d’assegurar la seguretat de tothom, però també l’assistència del màxim d’alumnes el màxim de dies possibles. En conseqüència, la docència de grau s’impartirà en modalitat semipresencial, és a dir, una part presencial i una part a distància. 

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Fem FCCUAB

Tots junts #FemFCCUAB

Des de la Facultat de Ciències de la Comunicació posem en marxa la iniciativa #FemFCCUAB per fer front als difícils moments que estem passant. Tots els membres de la facultat podeu enviar els vostres relats, poemes, imatges, reflexions, etc. En farem un recull que anirem actualitzant i que podreu llegir aquí.