Comissió 50è aniversari de la UABLa Universitat Autònoma de Barcelona està a punt de complir 50 anys d’història. En aquests 50 anys, el teixit associatiu ha estat un eix vertebrador i un espai d’integració, de mobilització i de cohesió de la comunitat universitària. Per aquest motiu, no pot faltar la presència dels col·lectius d’estudiants d’elDirectori a les activitats organitzades, que tenen com a objectiu commemorar la trajectòria de la UAB en diferents àmbits i fer un exercici de memòria històrica per a analitzar el recorregut de la universitat en els últims 50 anys.

Per a facilitar la participació dels col·lectius, s’obre una convocatòria en què les entitats podran mostrar el seu interès per participar a la Comissió del 50è aniversari de la UAB. Així, es reserven dues places per a estudiants membres de col·lectius inscrits a elDirectori.

Com participar-hi?
Podran sol·licitar la seva participació tots els col·lectius inscrits a elDirectori. Se n’escolliran 2 en funció de la seva activitat i trajectòria.
Per a participar-hi, els col·lectius interessats hauran d’enviar un correu a info.participacio@uab.cat tot indicant el nom del col·lectiu i el contacte de la convocatòria (correu i telèfon).

Què es valorarà?
Es valorarà l’activitat del col·lectiu en els últims cursos i la seva trajectòria en la història de la UAB. Ha de ser una entitat implicada en la dinamització del campus i integrada en el conjunt de la comunitat universitària.

Termini
El termini per participar-hi finalitza el divendres 23 de desembre de 2016 i la llista de persones que participaran de la comissió es publicarà en aquest mateix web durant els dies posteriors.