Presentació

El Departament d'Economia de l'Empresa es dirigeix a Llicenciats, Diplomats i Graduats Universitaris de qualsevol disciplina amb 3 anys d'experiència professional de tipus directiu, que decideixen realitzar un màster intensiu de caràcter internacional en un període de un any acadèmic exclusivament en anglès. Aquest màster professional té un caràcter internacional tant per la utilització de l'anglès com a llengua vehicular, com perquè els estudiants que acull són d'arreu del món. També tracta de forma avançada els diferents aspectes de gestió de les empreses i la transmissió de coneixements amb les distintes disciplines d'administració, finances, tecnologia, màrqueting, necessàries pel funcionament dels negocis i les empreses. Aquest màster permet obtenir uns coneixement sòlids del funcionament de les empreses amb una clara orientació a resultats sense oblidar el valors humans i socials de l'entorn empresarial en el context econòmic actual.

Objectius

El programa del màster té com objectiu que els estudiants aprenguin sobre com construir models de gestió moderns i flexibles per tal de donar la millor resposta al món dels negocis cada cop mes globalitzat. Per tant els objectius van mes enllà de l'aprenentatge específic de unes eines, adreçant-se a que els estudiants puguin pensar de la forma més amplia possible en com els diferents elements dels negocis poden abordar-se conjuntament


Els participants en el programa del MEBM adquiriran els coneixements i les habilitats necessaris per a la direcció de les empreses, la seva gestió i la seva administració en el context internacional.

La visió del MEBM és proporcionar un sistema integrat de valors, habilitats i coneixements que permetin afrontar els reptes professionals derivats del desenvolupament de les empreses en els seus diferents àmbits d'actuació.

Requisits d'accés

Llicenciats, i graduats universitaris amb experiència professional d'uns tres anys, en empreses privades, publiques i institucions, interessats en el desenvolupament professional i els coneixents dels continguts i competències per a la gestió empresarial institucional.

Presentar tres documents: Currículum Vitae, Expedient acadèmic i Carta de motivació explicant l'interès per realitzar aquest màster.

Sortides professionals

- Directiu departamental d'empreses de diferents dimensions i àmbit d'actuació.
- Gerència de l'empresa amb una visió global que no menystingui aspectes operacionals concrets.
- Emprenedor en noves iniciatives empresarials que permetin aportar nous valors a la societat en les que s'implantin.
- Consultoria de negoci com una ajuda externa i necessària als gestors que sovint en tenen necessitat donada la manca de temps i recursos per fer anàlisis imprescindibles per a la presa de decisions estratègiques.

Contacte

Magda Cayón

Telèfon: 935814418

Correu electrònic: imbm@uab.cat

Web: http://www.imbm.uab.cat

Màster propi UAB

10a Edició
Places: 45
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 2084/10
Preu: 11000 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Facultat d'Economia i Empresa de la UAB
Dates: del 09/10/2017 al 28/09/2018
Idioma de docència:
Anglès (100%)
Centres responsables:
Departament d'Empresa
Títol que s'obté:
Master in Executive Business Management

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.