Viu a la UAB

Innovació oberta i fab living labs a Catalunya

El proper 15 de febrer a les 10h a l'aula P-24 de la Facultat de Psicologia, les Comunitats de Recerca Estratègiques (COREs) de la UAB i el Parc de Recerca UAB organitzen una jornada per donar a conèixer noves estructures i espais d'innovació oberta i col·laborativa que hi ha al territori.

08/02/2018

Durant els últims anys, hem vist la irrupció de nous espais i infraestructures d'innovació oberta, en què usuaris i productors col·laboren per co-crear noves solucions per als reptes de la societat. Però quins són aquests espais? Què és un fab lab o un living lab?

Per donar resposta a aquestes preguntes, les Comunitats de Recerca Estratègiques (COREs) de la UAB i el Parc de Recerca UAB organitzen el proper 15 de febrer una jornada, sota el nom "Innovació oberta i fab living labs a Catalunya".

Durant aquest esdeveniment es presentarà el context i la dinàmica de treball d’alguns labs actualment en funcionament. Com per exemple, els Ateneus de Fabricació  Digital de Barcelona, el FabLab de Terrasa o de Sant Cugat, el Citilab de Cornellà, el Library Living Lab de Volpelleres, l'Estruch de Sabadell, i molts més.

La jornada es complementarà amb una sortida -limitada a 35 places- per visitar els labs de Sant Cugat i Terrassa el següent divendres 16 de febrer de 9:30h a 14:00h.

Les persones interessades en assistir a la jornada, poden inscriure's a través del següent formulari d'inscripció.

Més Informació Programa de la jornada