Viu a la UAB

AEInnova, finalista del premi "Start Up Energy Transition Awards"

L'spin-off AEInnova, ubicada al Parc de Recerca UAB, ha estat seleccionada d'entre més de 500 empreses de tota Europa com una de les 18 finalistes per a optar al premi "Start Up Energy Transition Awards", que atorga l'Agència Alemanya de l'Energia (DENA, en les seves sigles en alemany).

14/03/2017

AEInnova és l'única empresa espanyol entre les 18 empreses finalistes del premi "Start Up Energy Transition Awards". Aquest premi, organitzat per l'Agència Alemanya de l'Energia, pretén identificar i impulsar empreses prometedores de recent creació que treballen per a la protecció del clima global i la transició energètica. Les empreses finalistes han estat escollides per un jurat internacional entre més de 500 candidatures de 66 països.

L'spin-off de la UAB ha estat seleccionada en la categoria de producció futura i manufactura pel seu projecte de recuperació de la calor residual. L'empresa, creada per investigadors del Departament de Microelectrònica de la UAB, ha desenvolupat el dispositiu de recuperació energètica HEAT-R, uns mòduls lleugers, de diferents geometries, adaptables a qualsevol font de calor i molt fàcilment instal·lables que permeten recuperar la calor residual en electricitat.

AEInnova, juntament amb la resta de finalistes del premi, presentarà el seu model de negoci el proper 20 de març a Berlin, a una jornada que reunirà empreses d’arreu del món, acceleradores i inversors. El jurat, compost per representants de nou països, anunciarà els guanyadors de les sis categories de premis.