UAB

Calendari general

Del 12 de gener al 8 d'octubre de 2018.
Dins aquest termini general, cada centre docent estableix els seus períodes de preinscripció, que poden variar d'aquest calendari general de referència.
Consulta el període d'admissió del màster en l'apartat específic "Calendari d'admissió del centre docent".

Calendari d'admissiķ del centre docent

 
La Facultat de Biociències, obrirà la preinscripció on line dels seus màsters, el 12 de gener de 2018.
 
El calendari específic de resolucions dels màsters oficials de la Facultat de Biociències decidit per la Comissió de Màsters és el següent:
 
  • 1r Període: Del 12 de gener al 13 d'abril de 2018. La resolució està prevista pel 27 d’abril. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants.
  • 2n Període: Del 14 d’abril al 15 de juny de 2018. La resolució està prevista pel 25 de juny. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants.
  • 3r Període: Del 16 de juny al 9 de setembre de 2018. La resolució està prevista pel 17 de setembre. Durant la setmana següent es realitzarà la notificació corresponent als estudiants.
 
Tant si el resultat de la teva admissió és "Admès" o "Admès condicional", pagar la Prematrícula garantirà la teva plaça. En cas de no fer aquest pagament, la teva sol·licitud podrà passar a la "Llista d'espera".

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ