Treball Campus > Estudiants i titulats > Programa odisseu

Programa Odisseu
El Servei d’Ocupabilitat de la UAB participa en la gestió del programa ODISSEU, liderat per la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de diverses entitats, realitzant la publicació de les ofertes vigents, el procés de selecció dels candidats i la posterior gestió dels convenis. Aquest programa pretén promoure i facilitar el retorn i la inserció laboral de joves a les zones rurals.

El Programa té com a principal objectiu incentivar, mitjançant una contraprestació econòmica, l’estada de joves universitaris en pràctiques en empreses situades en territoris rurals, fomentant al mateix temps la competitivitat empresarial i promovent el retorn i l’establiment de joves als territoris rurals.

Es realitzen convocatòries per fer pràctiques en empresa amb un ajut econòmic mínim de 5 euros/hora, dels quals com a mínim la meitat són cofinançats per l’empresa.

RESOLUCIÓ EMC/525/2017, de 15 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts pràcticum Odisseu (Odisseu).

Veure ofertes publicades en aquest enllaç.

Més informació en aquest enllaç.

Contacta: Servei d'Ocupabilitat

+34 93 581 28 00

Edifici N, Campus UAB, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

s.ocupabilitat@uab.cat

2017 Universitat Autònoma de Barcelona