Viu a la UAB

Alumni UAB va participar a les XVI Jornades de Formació de la Conferència Internacional d’Entitats Alumni

Alumni UAB forma part de la Junta Directiva de la Conferencia Internacional d’Entitats Alumni des de la darrera Assemblea.

21/12/2016

Alumni UAB va participar a la VI Assemblea General Ordinària de la Conferència Internacional d’Entitats Alumni el passat 30 de novembre a la Corunya. Alumni UAB fa anys que pertany a aquesta entitat que engloba diferents xarxes d’exalumnat universitàries espanyoles i que té com a objectiu posar en valor el paper de les entitats alumni en la societat, en les empreses i en la societat.

En aquest darrera assemblea es va aprovar la renovació de la Junta Directiva de la Conferència, de la qual, a partir d’ara, en formarà part Alumni UAB conjuntament amb la Universidad Pontificia de Comillas, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universidad de Navarra, CEU, la Asociación Antiguos Alumnos de la Universidad de Valladolid, la Mondragon Unibertsitateai Fomento Alumni.

Un altre objectiu primordial de la Conferència és la formació continua del personal que treballa en l’àmbit alumni en un entorn universitari. Dues vegades a l’any, i aprofitant la convocatòria de l’Assemblea, es realitzen jornades de formació sobre temàtiques diverses. En aquest cas, el dijous 1 de desembre la Fundación Barrié va acollir les XVI Jornades de Formació Alumni, que van girar entorn dels chapters internacionals i la globalització de la xarxa alumni, on les entitats ESADE Alumni i IESE Alumni van explicar les seves experiències.

Va ser una oportunitat d’aprenentatge per Alumni UAB, que va obrir el primer chapter internacional a Brussel·les el passat setembre. Els chapters són una representació en el territori d’Alumni, que promouen activitats de networking, donen suport professional i organitzen programes d’actualització de coneixement i debats entorn a temes d’actualitat vinculats a la UAB a diferents ciutats del món.