Llengües: el valor afegit de la teva docència

Imatge ajuts aprenentatge Idiomes PDI 2016

La UAB obre el 4 de setembre una convocatòria d’ajuts lingüístics per al personal acadèmic per tal de contribuir a millorar el coneixement de llengües estrangeres del professorat i la docència en anglès. El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'11 d’octubre.

25/07/2017

Un altre any, la UAB obre la convocatòria d’ajuts al personal acadèmic per a l’aprenentatge d’idiomes, que té dues modalitats, amb les quals es pretén millorar el coneixement de llengües estrangeres del personal acadèmic de la UAB i millorar-ne específicament la competència en anglès per impulsar la docència en aquesta llengua a la Universitat. El termini de presentació de sol·licituds comença el 4 de setembre i finalitza l'11 d’octubre.
 
A més, fins al 22 de setembre es pot sol·licitar un ajut per a l’organització de jornades i congressos sobre la gestió del multilingüisme en l’ensenyament universitari, en qualsevol àmbit de coneixement, i que es facin durant l’any 2017. 
 
Convocatòria d’ajuts al personal acadèmic per a l’aprenentatge d’idiomes
 
Convocatòria d’ajuts per  a l’organització de jornades i congressos sobre la gestió del multilingüisme en l’ensenyament universitari
 
El Servei de Llengües es posa a la vostra disposició per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb les convocatòries.