Kieran Donaghy, nou membre de la Royal Society of Arts (RSA)

RSA Fellow

La RSA

14/11/2017


Ens plau comunicar-vos que el Kieran Donaghy, professor i formador d'UAB Idiomes Barcelona, ha estat nomenat membre de la Royal Society of Arts (RSA) en reconeixement a la seva labor en l'ensenyament de llengües.  
 
La RSA és una organització dedicada a trobar solucions pràctiques i innovadores als reptes socials d'avui dia. A través de les seves idees, les seves investigacions i els seus 28.000 membres, tracta de comprendre i millorar la capacitat humana, de manera que es pugui reduir el buit entre la realitat actual i l'esperança per un món millor. Amb seu a Londres i fundada el 1754, a la RSA se li va concedir el 1847 una cèdula reial, i el 1908 Eduard VII li va atorgar el dret a utilitzar el terme Reial en el seu nom.  
 
Sens dubte, haber sido elegido miembro de la RSA es todo un honor para Kieran Donaghy, para UAB Idiomes Barcelona y para la Universitat Autònoma de Barcelona. Es más que un honor formar parte de una sociedad tan respetada a la que han pertenecido miembros como  Charles Dickens, Adam Smith, Benjamin Franklin, Karl Marx, Stephen Hawking y Tim Berners-Lee. Kieran se une a ilustres lingüistas tales como los profesores Mike McCarthy y Terry Lamb.
 
El fet de ser membre dóna accés a les fabuloses instal·lacions de la RSA al centre de Londres, i als molts esdeveniments organitzats per la RSA i els seus membres. Esperem amb il·lusió la participació del Kieran, UAB Idiomes Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies