Cursos 2017-2018

Cursos octubre 17

T'ajudem a buscar el curs que necessites.

06/10/2017

Encara hi ets a temps de reservar la teva plaça del curs 2017/2018 que s'ha iniciat aquesta setmana. Oferim cursos generals d'anglès, alemany, francès i italià, així com cursos de conversa en anglès i alemany, cursos sènior d'anglès i cursos de preparació d'exàmens de Cambridge. Hi ha una àmplia oferta, per tal de cobrir les teves necessitats i objectius. 

Els cursos generals, de tots els nivells i basats en un sistema d'avaluació continuada, et permeten avançar en els teus coneixements de l'idioma. A més, pots examinar-te al final de curs i obtenir un certificat de nivell. Si el que necessites és millorar la teva fluïdesa i ampliar el teu vocabulari, pots assistir a un curs de conversa, de nivell intermedi o avançat. També hi haurà, com anys anteriors, cursos de preparació d'exàmens de Cambrigde, perquè puguis presentar-te amb total garantia. 
 
A més, oferim cursos generals d'anglès per a alumnes majors de 50 anys, que desitgin iniciar-se en l'estudi de l'anglès o bé ampliar els seus coneixements, sense necessitat de certificar cap nivell. 

Us podeu matricular directament en cas de ser principiants. Si teniu coneixements d'anglès, haureu de fer una prova de nivell, totalment gratuïta i sense compromís. T'assessorarem per triar adequadament el teu curs. Pots reservar dia i hora aquí per fer prova de nivell d'anglès. Consulta els horaris per proves d'alemany, francès i italià

Descarrega aquí la informació dels cursos:

Cursos generals d'anglès
Curs d'expressió oral i escrita d'alemany C1

Cursos de conversa en anglès (nivell intermedi i avançat)
Curs de conversa en alemany (nivell intermedi)
Curs de francès per a principiants
Cursos de francès B1 i B2.1
Curs d'italià per a principiants
Curs d'italià A2
Curs preparació exàmens Cambridge (FCE/CAE)Matrícula oberta fins al 13 d'octubre. Es pot formalitzar a la nostra secretaria un cop feta la prova de nivell.