Certifica el teu nivell de llengües! Matrícula oberta

Imatge Exàmens Juny 2018

Vols acreditar un nivell de llengua perquè busques feina, necessites crèdits, o per  accedir a nous estudis o beques de mobilitat? Matricula’t als exàmens d’UAB idiomes Campus!

03/05/2018

UAB Idiomes Campus ofereix exàmens per a aquelles persones que, per tal de trobar una feina, obtenir crèdits, accedir a nous estudis o sol·licitar beques de mobilitat, necessiten un certificat que acrediti el seu domini d'un idioma. La matrícula ja és oberta.

UAB Idiomes t'ofereix una certificació universitària de qualitat segons els nivells descrits al Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).  Durant aquesta convocatòria et pots examinar d’alemany, anglès, francès i italià. Els exàmens es fan l’1 i 15 de juny al campus de Bellaterra. La matrícula està oberta des d’ara fins el dia 16 de maig.

Tots els exàmens del Servei de Llengües permeten obtenir un certificat acreditatiu del nivell de llengua en relació amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües, el MECR. Tots els nostres certificats de nivell són certificats universitaris, i són reconeguts per totes les universitats catalanes, la Generalitat de Catalunya i moltes empreses i entitats. Són vàlids per reconèixer crèdits a la UAB, per acreditar el requisit del nivell B2 de tercera llengua i per accedir als màsters de les universitats de Catalunya que demanen un nivell de llengua.

Si necessites més informació consulta l’apartat d’exàmens del web del Servei de Llengües o posa't en contacte amb nosaltres per telèfon al 93 581 1325.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies