Arxiu de notícies

Acte sobre drets audiovisuals amb experts i professionals del sector

El dimecres 21 de març a les 10.30 h a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació, el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat oferirà una sessió dedicada als drets audiovisuals en format taula rodona. L’acte porta per títol “No hi ha dret? Propietat intel·lectual i producció audiovisual”.

El TFG "34 anys de Telenotícies de TV3"; de l'exalumne Miquel Sañas es presenta a TV3

Miquel Sañas, graduat en Comunicació Audiovisual per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, va presentar aquest passat dijous 15 de març el seu TFG “34 anys de Telenotícies de TV3” a l’auditori del CEI davant David Bassa, cap d’Informatius de TV3; Toni Cruanyes, editor del “TN vespre”; Paco Hernández, cap de Realització d’Informatius; Maria Gutiérrez, cap del Departament de Comunicació Audiovisual de la UAB, i de nombrós públic assistent.

En marxa la 4ª edició dels premis Idea Ràdio

La Cadena Ser posa en marxa, per quart any, la convocatòria dels premis Idea Ràdio, uns premis dirigits a estudiants o graduats que faci menys de dos anys que han acabat els estudis i que busca idees innovadores i creatives per diferents formats i continguts en l'entorn radiofònic.

La facultat es suma als actes del Dia de la Dona

Dimecres dia 7 va tenir lloc una concentració davant les portes de la facultat en favor del reconeixement de la tasca de les dones en el conjunt de la societat, la no discriminació entre gèneres i el rebuig davant la violència contra les dones.

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Desenvolupament de la jornada de vaga

El 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores, es va convocar una jornada de vaga general per part de diversos sindicats i el moviment feminista.