Premiats Premiat un estudi sobre l’ètica dels algoritmes de triatge i localització de la COVID-19

El projecte "Detecció i eliminació de biaixos en algoritmes de triatge i localització per a la COVID-19", en el qual participen els professors del Departament de Filosofia Ángel Puyol i David Casacuberta, ha estat premiat en la convocatòria d'ajuts de la Fundació BBVA amb un finançament de 72.000 euros.

[+]
Vicente Costa Best Award Paper per al professor Vicent Costa a STAIRS (ECAI'20)
Vicent Costa, estudiant de doctorat i professor del Departament de Filosofia de la UAB ha rebut el Best Award Paper de la 9th European Starting AI Researchers Symposium (STAIRS), de la prestigiosa European Conference on Artificial Intelligence (ECAI'20). 
[+]
Premis Extraordinaris de Doctorat

Requisits i terminis per a presentar una sol.licitud de Premi Extraordinari de Doctorat

[+]
Signatura conveni La UAB i el Museu Picasso creen el "Doctorat Picasso" La UAB i el Museu Picasso de Barcelona van signar un acord per posar en marxa el "Doctorat Picasso", que vol afavorir la realització de tesis doctorals dedicades a la recerca sobre el pintor malagueny. El passat mes de desembre va haver una trobada de treball amb personal docent i investigador. [+]
Scopus La revista Enrahonar indexada a la base de dades SCOPUS Felicitem al Jaume Mensa i l’Alex Mesa per la feina desenvolupada. 

 


[+]
Pla Serra Hunter Programa Serra Hunter/UAB: Oferta de contractació Pla Serra Hunter: Convocatòria d'una plaça de professorat lector del Departament de Filosofia, àrea de Història de la Ciència. [+]
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona