Arxiu de notícies

Lliurat el Premi Laureal a Projecte-Bastida

Lliurat el premi Laurel al Projecte Bastida-UAB

La rectora de la Universitat, Margarita Arboix, i el coordinador del Projecte Bastida-UAB, el catedràtic de Prehistòria Vicenç Lull, han recollit el reconeixement del Col·legi de Periodistes de la Regió de Múrcia en la categoria de Ciència i Recerca. L'acte d'entrega ha tingut lloc el 13 de novembre a la capital murciana.

vacunaciogrip2017

Comença la campanya de vacunació antigripal

Del 5 de novembre al 21 de desembre té lloc la campanya de vacunació antigripal organitzada pel Servei Assistencial de Salut de la UAB adreçada a tota la comunitat universitària (personal i estudiants), especialment a aquelles persones que tinguin un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip.

Jornades Etnoturisme

La UAB organitza unes Jornades d'Enoturisme i Patrimoni Cultural a Catalunya

L'Observatori de Turisme i la CORE de Patrimoni Cultural de la UAB organitzen, els dies 15 i 16 de novembre, les I Jornades d'Enoturisme i Patrimoni Cultural per analitzar l'estat actual del sector enoturístic i visibilitzar la relació existent entre enoturisme i patrimoni cultural, amb les comarques del Vallès com a cas d'estudi.

Doctor Honoris Causa Jaume Plensa

Plensa defineix l'art com a "introduir la bellesa dins del món quotidià de la gent"

L'escultor Jaume Plensa va ser investit el 6 de novembre com a doctor honoris causa de la UAB després de dedicar la seva carrera a "introduir la bellesa dins del món quotidià de la gent", segons va afirmar a la seva lliçó magistral.