FAS > Actualitat > Notícies

08/11/18
Cooperació
Cartell promocional del Cicle de Cinema Documental 'No direction home'
‘No direction home’ torna a la Sala Cinema de la UAB
El documental ‘Fuocoammare’ serà el primer film de la segona edició del Cicle de cinema documental sobre refugi, migracions i drets humans. En l’edició d’enguany s’emetran un total de quatre pel·lícules i comptaran, com és habitual, amb un debat posterior a la projecció.
05/11/18
Cooperació
Imatge de refugiats per a l'exposició d'ACNUR
Has fugit alguna vegada d’un bombardeig?
Des del 13 fins al 30 de novembre posa’t en la pell d’una persona refugiada a través de la realitat virtual. L’exposició interactiva “No dejes a nadie atras: el asilo y la Agenda 2030”, organitzada pel Comitè espanyol d’ACNUR, estarà en dues ubicacions: una a l’esplanada davant de la Facultat de Dret i, l’altra, a la Sala del Teatre de 10h a 17h de dilluns a divendres.
02/11/18
Salut
Logo Festes Q
La UAB és la primera universitat que rep el segell 'Q de Festa!' per la seva Festa Major
La UAB s’estrena, amb la FM2018, com a FestaQ; una acreditació que demostra que la universitat compleix amb els criteris de salut, benestar i qualitat d’oci durant les seves celebracions, i que té l’objectiu de promoure la prevenció i la reducció dels riscos associats amb el consum i la festa.
31/10/18
FAS
Imatge de la paradeta a la Festa Major
La FM2018 reivindica l’Autònoma com a #UniversitatRefugi
Sota el lema “l’Autònoma Acull”, la Festa Major d’enguany celebra els dos anys d’existència del Programa Acollida de persones refugiades a la UAB. La FM també s’estrena com a Festa Q, un espai d’oci amb recursos i serveis vinculats a la salut, el benestar i la qualitat. La FAS tindrà el seu estand de 13h a 17h a la Plaça Cívica i de 14h a 21h a la Plaça del Coneixement.
30/10/18
Discapacitat
Beques Impuls pel curs 2018-2019
Els estudiants de la UAB ja poden presentar les sol·licituds per les Beques Impuls
Arriba una nova edició del Programa Impuls que s’adreça als estudiants amb discapacitat en situació de dependència. L’objectiu final d’aquesta beca és garantir la igualtat de condicions en l’accés a l’educació superior. Les sol·licituds es podran lliurar fins el 14 de novembre.
30/10/18
Voluntariat
Imatge del cartell de la campanya de voluntariat per la llengua
Si parles català i t’agrada conversar i conèixer gent nova, amb Voluntariat per la llengua pots ajudar algú que vol parlar-lo com tu
Per ser voluntari de Voluntariat per la llengua (VxL) només cal ser major d’edat, parlar català i tenir una hora disponible a la setmana. Quan se t’assigna la parella lingüística (una persona aprenenta), es té en compte la teva disponibilitat horària (sobretot) i les teves preferències.

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Filtrar per ...
Paraula clau

© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats