Veterinària

Han passat ja 30 anys des que la Facultat de Veterinària va començar a rodar i per tant el curs 12-13 hem pogut celebrar amb alegria els 25 anys de la primera promoció de llicenciats i llicenciades en Veterinària per la UAB. Tanmateix, el curs 13-14 celebrem els 20 anys de l'inici dels estudis de Ciència i tecnologia dels aliments, ara ja ben consolidats com a grau. Han estat uns anys de molta feina, de lluita per aconseguir recursos per poder tenir una Facultat excel·lent, en recursos humans i materials.
 
Recentment, la nostra Facultat ha aconseguit la primera posició en el Rànking I-UGR en l'edició de 2012 pels estudis de Veterinària i fa tan sols uns mesos, en l'àmbit de les publicacions científiques, també es va reconèixer la qualitat de la recerca que es fa a la Facultat que ens situa en la millor posició en el Rànking ISI de tota Espanya per disciplines. Per això podem assegurar que els nostres estudiants sou uns privilegiats i heu d'aprofitar aquest avantatge pel millor futur professional.
 
La Facultat està treballant conjuntament amb els Departaments per oferir nous títols de màster com a continuació i aprofundiment dels estudis de grau i per facilitar la integració laboral. Normalment els màsters tenen 60 crèdits i estan programats durant un curs acadèmic, encara que en alguns s'ofereix una via lenta, o per mòduls, per les persones que ja treballen.
 
Complerts ja els 40 anys d'existència, l'Autònoma es proposa facilitar i fomentar els vincles amb els seus exalumnes ja que tots ells formen part de la història de la UAB, tant els que fa poc que han acabat els seus estudis com aquells que fa anys que es troben en el món professional. Amb aquesta iniciativa volem oferir un espai que permeti mantenir i consolidar les relacions dels alumnes amb la Universitat un cop han obtingut la graduació. Volem fomentar el sentit de pertinença a la UAB de tots els que han passat en un moment o altre per les aules, biblioteques i laboratoris de la UAB, i que ara configuren una àmplia comunitat de professionals que estimem en més de 200.000 antics alumnes.

La Xarxa Alumni Veterinària té com a objectiu crear una àmplia xarxa de contactes entre el Centre i els exalumnes per tal de fomentar l'esperit d'unió i de pertinença al gran col·lectiu que integren totes aquelles persones que s'han format a les nostres aules. En aquesta primera fase és essencial recopilar les dades de qui desitgi unir-se a aquest projecte. La UAB té molt per oferir-vos i estem segurs que esteu en disposició d'ajudar la vostra universitat  aportant una visió innovadora, proposant nous projectes i iniciatives i actuant com a ambaixadors permanents de la  UAB arreu.

 
Us anirem informant sobre noves oportunitats de formació i reciclatge, anunciant esdeveniments i actes diversos que serveixin per al retrobament i l'assoliment de nous projectes que aniran sortint en el futur.
 
 
Contacte: ana.carretero@uab.cat