Relacions Laborals

Resultado de imagen de 25 anys relacions laborals uab
 
La Diplomatura de Relacions Laborals va començar a impartir-se el curs 1993-1994 a la Facultat de Dret de la UAB. Durant aquests anys molts i moltes estudiants han sortit de les nostres aules amb una formació interdisciplinar que garanteix un coneixement del treball humà en la doble vessant jurídica i d'organització.
 
Us volem oferir des de la UAB la possibilitat de continuar amb una presència real en el si de la institució universitària. El Grau de Relacions Laborals que continua essent un referent per aquests estudis a nivell nacional.
 
Objectius
La xarxa Alumni de Relacions Laborals vol comptar amb la presència viva dels antics alumnes per posar en comú les inquietuds de la vida professional i les necessitats formatives que exigeix el mercat de treball.
 
La UAB posa a la vostra disposició les eines que compta per valorar les vostres demandes (borsa de treball per recents titulats, auto ocupació, emprenedoria, treball en equip, networking) i col·laborar acadèmicament en la continuïtat de la vostra formació que es va iniciar al redós de la Facultat de Dret.
 
Però no oblidem l'espai lúdic: el retrobament amb els companys i les companyes, amb els professors i les professores en actes informals que ens permetin gaudir de l'afecte i l'amistat amb el record de les anècdotes i les incidències que es van generar durant el pas per les aules.

 
Activitats
Seminaris o Jornades d'actualització de la normativa laboral i de noves tècniques en l'àmbit dels recursos humans (Aula Iuslaboralista, Institut d'Estudis del Treball).
 
Sessions de coaching per part d'antics alumnes.
 
Formació de grups de debat de temes transversals des de la visió d' especialistes en diferents àmbits del coneixement (economistes, sociòlegs, psicòlegs, juristes).
 
El "networking" com a capacitat per establir i optimitzar les relacions professionals pot potenciar-se des de la plataforma Alumni. La xarxa social per a professionals Linkedin és una eina molt útil per promoure debats i oferir llocs de treball.
 
El 2018 fa vint-i-cinc anys de l'inici dels estudis de Relacions Laborals en el campus de Bellaterra. Aprofitem l'avinentesa i comencem a treballar plegats -com sempre hem fet a Relacions Laborals-, per tal de que sigui quelcom més que una celebració.
 

Logo 25 anys rrll

Vine al acte dels 25 anys de Relacions Laborals a la UAB!

Amb la Facultat de Dret organitzem un acte de celebració que esdevindrà el punt de trobada per a totes les persones que han format part de la història d’aquesta titulació.
L’acte servirà d’escenari també per presentar la xarxa alumni de Relacions Laborals, una xarxa de graduats que coordinarà activitats i projectes destinats a la millora professional, l’actualització i el networking. Inscriu-t'hi!
 

Aula Ius Laboralista 2017-18

XI Cicle de conferències de l’Aula Iuslaboralista-UAB

La primera sessió serà el divendres 27 d’octubre, amb el títol ‘Els límits legals i jurisprudencials de la descentralització. En especial, les empreses multiserveis’ a càrrec de Miquel Falguera i Baró, magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.