Qui som?

Imagen relacionada

El projecte Alumni UAB s’inicia l’any 2008 amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament d’una xarxa entre les persones titulades a la nostra Universitat. A partir de l’experiència i el coneixement acumulat al llarg d’aquests primers anys, el 2016 es consolida el programa amb la creació de la Fundació Alumni UAB.


Tal i com es recull en els seus Estatuts, l’objectiu és  fomentar la relació amb les persones i col·lectius vinculats a la Universitat per relacions anteriors a partir de l’organització d’activitats, la prestació de serveis i la creació d’espais comuns de debat i reflexió. En concret, es treballa per fomentar el vincle, la formació continuada, l’ocupabilitat, les activitats socioculturals i el treball en xarxa.

A la UAB, al llarg dels seus 50 anys d’història, s’hi han graduat més de 200.000 professionals que esdevenen el capital social més important de la Universitat.

Alumni UAB encara el futur amb el repte de consolidar un calendari d’activitats i serveis enfocats a capacitació professional i la formació continua de les persones titulades a la UAB, i esdevenir una xarxa de professionals reconeguda i prestigiada que retorni el seu valor a la UAB.
 
Potenciar la vinculació dels alumni UAB amb la Universitat, impulsant una proposta d’activitats i serveis professionals i formatius, per a crear una sòlida xarxa que reforci el prestigi acadèmic i el valor social de la comunitat UAB.

 

Fundació Alumni UAB

Plaça Cívica, local P-1
Campus UAB
08193 Cerdanyola del Vallès
 
93 586 8103

alumni@uab.cat