Viu a la UAB

DescomptesClub del viatger
Interessants i originals propostes de viatges. Descompte del 5% als Socis Alumni UAB. 


Taller de viatges
Interessants propostes de llarg i de curt recorregut. Tria i remena, en gaudiràs! Descompte promocional del 5% i un descompte acumulat del 3% pels Socis Alumni UAB.
 
 
 

Plan B
Agència de viatges per a viatjar sol en grup. Descomptes del 3% al 5% per als Socis Alumni UAB.

Asisa
Pòlissa de salut dirigida d'Asisa amb les mateixes condicions que la comunitat universitària. Preu final de 43,04€ (persona/mes fins els 64 anys).  Contacte: Lluïsa Cantó  Telèfon: 637 953 617
Assistència Sanitària
Assistència Sanitària ofereix una promoció molt complerta.


Hotels Derby
Àmplia oferta d'hotels a Barcelona, Madrid, Londres i París. Descomptes del 10% pels Socis Alumni UAB a tots els hotels de la cadena Derby Hotels.

Hotels Roc Blanc
Als hotels Roc Blanc Andorra i Hotel Termes Montbrió, als programes de salut i bellesa als centres termals (excepte els serveis a la carta) i a l'Espai Lúdic Termal Aquatonic. Descomptes del 20% de diumenge a dijous i del 10% de divendres a dissabte.


 


Naturlandia
Tobotronc, esquí de fons, senderisme, raquetes de neu, tobogans de neu, quads i motos de neu, tirc amb arc, paintball, aula de natura en paisatges meravellosos, panoràmiques excepcionals. Descomptes del 15% als socis Alumni UAB i a quatre acompanyants en les activitats, promocions, ofertes i productes del parc els 365 dies de l'any.
Teatre Tantarantana
Ofertes especials segons programació.