Ciències

Benvinguts a la Xarxa Alumni de la Facultat de Ciències de la UAB.
 
La xarxa Alumni de la Facultat de Ciències neix dins el marc d'Alumni UAB amb el principal objectiu de mantenir viu el lligam entre els nostres exalumnes i la institució acadèmica on van desenvolupar els seu estudis universitaris.
 
Cadascun de nosaltres té la seva pròpia experiència vital de la UAB, però al mateix temps tots compartim una única experiència pel fet d'haver estudiat aquí i haver viscut durant uns anys en l'entorn d'aquest campus i aquesta Facultat. No tots els dies van ser bons, òbviament, però degut als reptes que vam haver de superar aleshores, la UAB ens ha deixat la seva empremta per sempre. Durant aquells anys d'estudiant universitari es va consolidar la nostra personalitat, es va desenvolupar la nostra passió pel coneixement, pel debat de les idees, es van ampliar els nostres horitzons i ens vam apropar a l'amistat i a l'amor.
 
La nostra intenció és que aquesta relació amb la UAB i la Facultat de Ciències no acabi el dia de la graduació. Si continues mantenint aquest lligam amb la UAB, podràs viure experiències enriquidores a nivell professional i humà, retrobant antics companys, establint noves relacions i compartint coneixements i oportunitats.
 
Aquesta xarxa Alumni neix com a punt de trobada entre antics companys i companyes de promoció i com a plataforma per establir interrelacions entre totes aquelles persones vinculades a la Facultat de Ciències de la UAB des de la seva fundació. Volem també que sigui un lloc on compartir les experiències dels professionals formats en aquesta Facultat amb els nous graduats a fi d'ajudar-los en el seu procés d'inserció laboral.
 
Activitats:
- Reunions d'exalumnes per promocions
- Trobades de professionals formats a la Facultat
- Conferències, xerrades i debats sobre temes relacionats amb la Ciència i les seves aplicacions
- Xerrades sobre l'experiència laboral de professionals formats a la Facultat amb els nou graduats
- Xarxa d'amics a Facebook
 
Contacte: Angels Gonzalez-Lafont