FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

10/12/18
Voluntariat
Cursa Solidària UAB 2018
Voluntariat contra el càncer
88 persones voluntàries van participar, en tasques d'organització i administració, a la Cursa de la UAB, que dona suport a La Marató de TV3, i que es va celebrar el passat 16 de desembre. Aquest any els diners aniran destinats a la investigació sobre el càncer. 
27/11/18
Voluntariat
Foto de grup al Nostrum
Torna el Nostrum!
El passat dissabte, 1 de desembre, totes les persones que fan possible la FAS es van reunir en una jornada lúdica de coneixença i de formació. La trobada va comptar amb diferents tallers formatius sobre gènere, interculturalitat i dinàmiques participatives, i l'acabar es van premiar els millors plats del dinar col·laboratiu que es va organitzar.
30/10/18
Voluntariat
Imatge del cartell de la campanya de voluntariat per la llengua
Si parles català i t’agrada conversar i conèixer gent nova, amb Voluntariat per la llengua pots ajudar algú que vol parlar-lo com tu
Per ser voluntari de Voluntariat per la llengua (VxL) només cal ser major d’edat, parlar català i tenir una hora disponible a la setmana. Quan se t’assigna la parella lingüística (una persona aprenenta), es té en compte la teva disponibilitat horària (sobretot) i les teves preferències.
26/10/18
Voluntariat
Voluntaris en grup
La FAS busca persones voluntàries amb perfil sènior
El ‘Programa Acollida a persones refugiades’ i el ‘Programa de Justícia’ a centres penitenciaris d’adults de la FAS busquen voluntaris i voluntàries amb perfil sènior per donar suport i acompanyar a les persones beneficiàries dels programes. La dedicació és d’un cop a la setmana i l’horari és flexible.
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats