FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

20/09/18
Voluntariat
Imatge de dues voluntàries EVS
Comencen les experiències EVS
La Mercè, la Marta i l’Arnau han triat Varsòvia, Copiscua i Brussel·les per fer un voluntariat internacional. Gràcies a la vinculació de la FAS amb el Servei Europeu de Voluntariat, els estudiants de la UAB poden gaudir d’una oportunitat única per adquirir una sèrie d'habilitats i coneixements de gran importància tant en el context personal com professional.
17/09/18
Voluntariat
Sessions informatives del ComandoV
Forma part del #ComandoVoluntariat
La FAS inicia les sessions informatives sobre els programes de voluntariat d’enguany. L’oferta contempla programes vinculats amb la justícia d’adults i menors, la mentoria de persones sol·licitants d’asil, l’acompanyament de persones hospitalitzades o el suport a l’aprenentatge per a infants. Vols saber quin voluntariat s’adapta més a tu? Vine a veure’ns i forma part del #ComandoV!
30/07/18
Voluntariat
Imatge del treball final de grau de la Nerea Lopez sobre el voluntariat sociosanitari
La FAS ha acollit un TFG que analitza les motivacions del voluntariat hospitalari
Què fa que una persona decideixi participar en un programa de voluntariat? Què la motiva a continuar? Què se’n endú de l’experiència? Aquesta i altres qüestions es resolen al Treball Final de Grau de la Nerea López, estudiant de Psicologia i exalumne de l’assignatura de Pràctiques Integrades, on va dissenyar aquest projecte acollit pel Programa Sociosanitari.
07/06/18
Voluntariat
Setmana de la Natura a la UAB
Per la Setmana de la Natura netegem la UAB
Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i de la celebració de la Setmana de la Natura, el passat 5 de juny el voluntariat de Medi Ambient de la FAS va realitzar una recollida de residus als espais naturals del campus de la UAB.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats