FAS > Voluntariat

Promovem la participació activa dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona en diferents programes socials, de salut i de  cooperació per al desenvolupament.

30/10/18
Voluntariat
Imatge del cartell de la campanya de voluntariat per la llengua
Si parles català i t’agrada conversar i conèixer gent nova, amb Voluntariat per la llengua pots ajudar algú que vol parlar-lo com tu
Per ser voluntari de Voluntariat per la llengua (VxL) només cal ser major d’edat, parlar català i tenir una hora disponible a la setmana. Quan se t’assigna la parella lingüística (una persona aprenenta), es té en compte la teva disponibilitat horària (sobretot) i les teves preferències.
26/10/18
Voluntariat
Voluntaris en grup
La FAS busca persones voluntàries amb perfil sènior
El ‘Programa Acollida a persones refugiades’ i el ‘Programa de Justícia’ a centres penitenciaris d’adults de la FAS busquen voluntaris i voluntàries amb perfil sènior per donar suport i acompanyar a les persones beneficiàries dels programes. La dedicació és d’un cop a la setmana i l’horari és flexible.
20/09/18
Voluntariat
Imatge de dues voluntàries EVS
Comencen les experiències EVS
La Mercè, la Marta i l’Arnau han triat Varsòvia, Copiscua i Brussel·les per fer un voluntariat internacional. Gràcies a la vinculació de la FAS amb el Servei Europeu de Voluntariat, els estudiants de la UAB poden gaudir d’una oportunitat única per adquirir una sèrie d'habilitats i coneixements de gran importància tant en el context personal com professional.
17/09/18
Voluntariat
Sessions informatives del ComandoV
Forma part del #ComandoVoluntariat
La FAS inicia les sessions informatives sobre els programes de voluntariat d’enguany. L’oferta contempla programes vinculats amb la justícia d’adults i menors, la mentoria de persones sol·licitants d’asil, l’acompanyament de persones hospitalitzades o el suport a l’aprenentatge per a infants. Vols saber quin voluntariat s’adapta més a tu? Vine a veure’ns i forma part del #ComandoV!
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats