Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Jornades Clíniques. Edició 2023

Les Jornades Clíniques son unes sessions que es duran a terme els dies 2 i 3 de març de 2023 entre les 12h i les 20h a la Facultat de Medicina a la Unitat Docent de Ciències Mèdiques Bàsiques obertes a tot l’alumnat de la UAB i que estan organitzades pel Consell d’Estudiants de Medicina.

Consistiran en una sèrie de tallers i ponències que introduiran la part més pràctica dels graus de Medicina, Infermeria i Fisioteràpia als estudiants de primers cursos o bé d’altres graus.

Es podrà escollir entre una sèrie d’itineraris. Consulteu-los al següent enllaç.

Hi haurà 5 itineraris cadascun amb tallers diferents i les ponències seran comunes per a tothom.

  • Itinerari 1️: Infiltracions, Exploració Física, Primers Auxilis, Medicina Forense, Politrauma i Taller Sorpresa
  • Itinerari 2️: Infiltracions, Sutures, Medicina Forense, Mobilitzacions, Exploració Física i Taller Sorpresa
  • Itinerari 3️: Primers Auxilis, Embenatges Funcionals, Politrauma, Detecció De Víctimes D'abús Sexual, Infiltracions i Fisioteràpia Respiratòria
  • Itinerari 4️: Cures, Nutrició, Salut Mental, Infiltracions, Detecció De Víctimes D'abús Sexual i Sutures
  • Itinerari 5: Nutrició, Primers Auxilis, Fisioteràpia Respiratòria, Mobilitzacions, Embenatges Funcionals i Salut Mental

Les places de cada taller són limitades:

  • Els itineraris 1, i 5 tindran 28 places cada un.
  • L’itinerari 3, en tindrà 27
  • Els itineraris 2 i 4 tindran 24 places.

El nombre màxim d’inscripcions serà de 131 persones, tot i que les ponències són obertes a tothom, on la capacitat màxima la definirà l’aula on s’imparteixi.

Per participar en les jornades caldrà que feu una inscripció en aquest formulari. Acceptarem les inscripcions en els tallers en funció de l’ordre en el que ompliu el formulari. Un cop plens, ens adreçarem a vosaltres per reubicar-vos en d’altres tallers.

La inscripció té un cost de 5€ que es destinaran a les pauses de coffee beak i una donació, en cas que hi hagi excedent, a una ONG. El dinar dels dos dies corre a càrrec propi. El pagament es realitzarà directament al Consell d’Estudiant de Medicina que l’anunciaran al seu instgram: @cemeduab. Cal fer primer la inscripció i després el pagament.

Cal portar bata i guants per a participar en totes les activitats.

Per a qualsevol dubte escriu-nos a cem.medicina@uab.cat o envia’ns un dm al nostre instagram @cemeduab