Refugee Escape Room

Refugee Scape RoomEl Refugee Escape Room és una activitat que pretén explorar algunes de les realitats/desafiaments que viuen els/les immigrants, sol·licitants d'asil o refugiats/des durant el seu procés migratori.

Per fer-ho, s'ha creat un escenari fictici en el que la terra es troba a l'any 2084 i s'ha convertit en un lloc inhabitable degut al canvi climàtic, a les temperatures extremes, a la desertificació i a la falta d'aigua.

Diverses famílies (organitzades en grups de 6 participants) hauran de sol·licitar asil al planeta Mart però malauradament les places són limitades i només la meitat de les persones sol·licitants podran accedir-hi.  Durant el joc, la vostra família haurà de resoldre una sèrie de situacions i reptes. Només aquells que ho facin de la forma més eficient seran beneficiats amb l'entrada al planeta Mart.

El joc pretén emular, en la mesura del possible, les sensacions d'estrès, desconcert i tensió a les que moltes persones s'enfronten dia a dia durant el seu procés migratori. En tot moment les organitzadores hem intentat respectar al màxim el sofriment que viuen aquestes persones, però si en qualsevol moment alguna de les parts del joc desperta qualsevol inquietud, preguem que s'informi a qualsevol de les dinamitzadores.

L'activitat es realitzarà el dia de Festa Major, el dijous 8 de novembre, a les 13.30 h a la Facultat de Traducció i Interpretació.

Per inscriure-us, heu d'omplir aquest formulari. El termini d'inscripcions finalitza el dia 6 de novembre de 2018. L'organització es posarà en contacte amb les persones inscrites per tal de donar les instruccions necessàries per participar-hi.