Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Psicologia

Eleccions elCens de delegats i delegades

Eleccions delegats i delegades 2022

El grup acadèmic és el grup d’estudiants a qui representeu. La titulació de Logopèdia compta amb un grup acadèmic per curs, mentre que la titulació de Psicologia compta amb un grup acadèmic per curs i grup de matrícula (grup 1, 2, 3, 4 i 5) fins a 3r curs; cal tenir en compte que a 3r només hi ha quatre grups de matrícula (grup 1, 2, 3 i 4). A 4t curs, el grup acadèmic és la menció que es cursa. 

Un cop fetes les eleccions de primer i les renovacions de la resta de cursos, podreu consultar el llistat de persones delegades del vostre centre a elCens de delegats i delegades del vostre centre per saber qui us representa. 

Eleccions de persones delegades 2022 – 2023 
1r curs  

Podeu presentar la vostra candidatura fins al 21 de setembre a través d’aquest formulari. Les eleccions tindran lloc a l’aula els 26, 27 o 28 de setembre.  

Podeu presentar-vos com a delegat/da omplint el formulari de candidatura

A partir del 2n curs  

Si has estat persona delegada en curs anterior pots renovar omplint aquest formulari. Si vols renunciar al teu càrrec, envia’ns un correu a elcens.participacio@uab.cat 

Si el teu grup acadèmic no disposa de persona delegada de grup acadèmic, des de Dinamització Comunitària ens posarem en contacte amb el grup per convocar eleccions.