Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Escola d'Enginyeria

Eleccions elCens de delegats i delegades

Eleccions delegats i delegades 2022

El grup acadèmic és el grup d’estudiants a qui representeu. En el cas de l'Escola d'Enginyeria, les titulacions de telecomunicacions, Enginyeria de Sistemes i Enginyeria Electrònica, comparteixen grups acadèmics . En tenen dos a 1r curs (grup 31 i grup 33), un per curs a 2n, i dos a 3r i 4t curs (grup 320 i grup 330). Les dobles titulacions també comparteixen grups. En tenen dos a 1r curs, 4t curs i 5è curs (grup 51 i grup 52); i un grup per curs a 2n i 3r. La titulació d'Enginyeria Informàtica compta amb quatre grups a 1r curs (grup 41, grup 43, grup 45 i grup 47), tres grups a 2n curs (grup 41, grup 43 i grup 45); i quatre grups a tercer curs, en funció de les mencions que es cursin. A 4t curs hi ha un sol grup acadèmic. La resta de titulacions compten amb un grup acadèmic per curs.

Un cop fetes les eleccions de primer i les renovacions de la resta de cursos, podreu consultar el llistat de persones delegades del vostre centre a elCens de delegats i delegades del vostre centre per saber qui us representa.

 

Eleccions de persones delegades 2022 – 2023
1r curs

Es realitzaran les eleccions a l’aula a partir del 9 de setembre.

A partir del 2n curs

Si has estat persona delegada en curs anterior pots renovar omplint aquest formulari. Si vols renunciar al teu càrrec, envia’ns un correu a elcens.participacio@uab.cat

Si el teu grup acadèmic no disposa de persona delegada de grup acadèmic, des de Dinamització Comunitària