Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Economia i Empresa

Eleccions elCens de delegats i delegades

Eleccions delegats i delegades 2022

El grup acadèmic és el grup d’estudiants a qui representeu. Les titulacions d’ADE, Economia, Comptabilitat i Finances i Empresa i Tecnologia compten amb dos grups acadèmics per curs corresponents als grups de matriculació següents: el grup 2 i 52 (ADE), l’1 i 51 (Economia), el 10 i 50 (Comptabilitat i Finances), el 20 i 21 (Empresa i Tecnologia). A més, les assignatures de Pràctiques Universitat-Empresa (PUE) de les titulacions d’Economia (PUE14) i ADE (PUE 13) compten amb un grup acadèmic per curs a 3r i 4t. Les titulacions d’ADE - Anglès i Economia - Anglès compten amb un grup acadèmic per curs. La titulació d’ADE + Dret compta amb dos grups acadèmics per curs a 1r i 2n (grup 60 i 70, i grup 60 i 71). A 3r i 4t curs hi ha dos grups acadèmics, corresponents als grups 60 i 70 de matriculació. A 5è I 6è curs només hi ha un grup acadèmic per curs, el grup 60. 

Un cop fetes les eleccions de primer i les renovacions de la resta de cursos, podreu consultar el llistat de persones delegades del vostre centre a elCens de delegats i delegades del vostre centre per saber qui us representa.

 

Eleccions de persones delegades 2022 – 2023
1r curs

Podeu presentar la vostra candidatura fins al 21 de setembre a través d’aquest formulari. Les eleccions tindran lloc a l’aula els 26, 27 o 28 de setembre.

Podeu presentar-vos com a delegat/da omplint el formulari de candidatura.

A partir del 2n curs

Si has estat persona delegada en curs anterior pots renovar omplint aquest formulari. Si vols renunciar al teu càrrec, envia’ns un correu a elcens.participacio@uab.cat

Si el teu grup acadèmic no disposa de persona delegada de grup acadèmic, des de Dinamització Comunitària ens posarem en contacte amb el grup per convocar eleccions.