Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Ciències de la Comunicació

Eleccions elCens de delegats i delegades

Eleccions delegats i delegades 2022

El grup acadèmic és el grup d’estudiants a qui representeu. En el cas de la facultat de Ciències de la Comunicació, en el cas de la titulació de Periodisme, hi ha dos grups acadèmics per curs a 1r i 2n curs. A 3r i 4t n'hi ha tres, grups 1, 2 i 3. A la resta de titulacions, el grup acadèmic correspon al curs.

Un cop fetes les eleccions de primer i les renovacions de la resta de cursos, podreu consultar el llistat de persones delegades del vostre centre a elCens de delegats i delegades del vostre centre per saber qui us representa.

Eleccions de persones delegades 2022 – 2023
1r curs

Podeu presentar la vostra candidatura fins al 21 de setembre a través d’aquest formulari. Les eleccions tindran lloc a l’aula els 26, 27 o 28 de setembre.

Podeu presentar-vos com a delegat/da omplint el formulari de candidatura.

A partir del 2n curs

Si has estat persona delegada en curs anterior pots renovar omplint aquest formulari. Si vols renunciar al teu càrrec, envia’ns un correu a elcens.participacio@uab.cat

Si el teu grup acadèmic no disposa de persona delegada de grup acadèmic, des de Dinamització Comunitària ens posarem en contacte amb el grup per convocar eleccions.