Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Ciències de l'Educació

Eleccions elCens de delegats i delegades

Eleccions delegats i delegades 2022

El grup acadèmic és el grup d’estudiants a qui representeu. En el cas de la facultat de Ciències de l'Educació, la titulació d’Educació Infantil compta amb dos grups acadèmics per curs, el 61 i el 62. La titulació d’Educació Primària compta amb 4 grups acadèmics per curs des de 1r curs fins a 3r, els grups 21, 31, 41 i 71. A 4t curs els grups acadèmics corresponen a les cinc mencions. Les titulacions d’Educació Social i Pedagogia tenen quatre grups acadèmics cadascuna, un per curs.

Un cop fetes les eleccions de primer i les renovacions de la resta de cursos, podreu consultar el llistat de persones delegades del vostre centre a elCens de delegats i delegades del vostre centre per saber qui us representa.

Eleccions de persones delegades 2022 – 2023
1r curs

Podeu presentar la vostra candidatura fins al 21 de setembre a través d’aquest formulari. Les eleccions tindran lloc a l’aula els 26, 27 o 28 de setembre.

Podeu presentar-vos com a delegat/da omplint el formulari de candidatura.

A partir del 2n curs

Si has estat persona delegada en curs anterior pots renovar omplint aquest formulari. Si vols renunciar al teu càrrec, envia’ns un correu a elcens.participacio@uab.cat

Si el teu grup acadèmic no disposa de persona delegada de grup acadèmic, des de Dinamització Comunitària ens posarem en contacte amb el grup per convocar eleccions.