Participació estudiantil Més enllà de les aules, un món per descobrir

Ciències Polítiques i Sociologia

Eleccions elCens de delegats i delegades

Eleccions delegats i delegades 2022

El grup acadèmic és el grup d’estudiants a qui representeu. En el cas de la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, la titulació de Ciència Política i Gestió Pública compta amb dos grups per curs, des de 1r i fins a 3r curs, corresponents als grups de matriculació de matí i tarda. A 4t curs només hi ha un grup acadèmic. En el cas de Sociologia, hi ha dos grups acadèmics per curs a 1r i 2n, corresponents als grups de matí i tarda. A 3r i 4t curs hi ha només un grup per curs. Les dobles titulacions de Ciència Política i Gestió Pública + Dret, Estadística Aplicada + Sociologia, Ciència Política i Gestió Pública + Sociologia, i la titulació de Relacions Internacionals compten amb un grup acadèmic per curs. 

Un cop fetes les eleccions de primer i les renovacions de la resta de cursos, podreu consultar el llistat de persones delegades del vostre centre a elCens de delegats i delegades del vostre centre per saber qui us representa.

 

Eleccions de persones delegades 2022 – 2023
1r curs

Podeu presentar la vostra candidatura fins al 12 d’octubre a través d’aquest formulari. Les eleccions tindran lloc a l’aula els 17, 18 i 19 d’octubre.

Podeu presentar-vos com a delegat/da omplint el formulari de candidatura.

A partir del 2n curs

Si has estat persona delegada en curs anterior pots renovar omplint aquest formulari. Si vols renunciar al teu càrrec, envia’ns un correu a elcens.participacio@uab.cat

Si el teu grup acadèmic no disposa de persona delegada de grup acadèmic, des de Dinamització Comunitària ens posarem en contacte amb el grup per convocar eleccions.