Medicina

Eleccions elCens de delegats i delegades

Eleccions de delegats/des 20/21

Ser escollits pels companys com a delegats de grup acadèmic és una responsabilitat i, alhora, una oportunitat per treballar en xarxa amb altres estudiants de la vostra facultat i del campus. Com a delegats o delegades, sereu els representants del grup acadèmic a la universitat i rebreu el suport de la facultat i de la unitat de Dinamització Comunitària, que organitza formacions per a què tingueu totes les eines per excercir la vostra tasca. A la Guia del delegat/da de la vostra facultat trobareu tota la informació sobre la tasca del delegat/da i com s'organitza en el vostre centre.

El grup acadèmic és el grup d’estudiants a qui representeu. En el cas de la facultat de Medicina, el grup acadèmic és el curs i la unitat docent. Consulteu elCens de delegats i delegades del vostre centre per saber qui us representa.

 

Eleccions de delegats i delegades 2020

1r curs i grups acadèmics vacants

Si el vostre grup acadèmic encara no té delegat o delegada, aquí trobareu tota la informació sobre el procés d'elecció de delegats.

Calendari electoral

Podeu presentar-vos com a delegats/des omplint el formulari de candidatura. 

 
Grup acadèmic
Sessió informativa
Termini de candidatura
Votacions
Resultats
1r curs Medicina
5 d'octubre
20 d'octubre
22 i 23 d'octubre
Fernando Rodríguez Bustos, 53 vots
Sohee Park, 10 vots
Cristina Bernabeu Molina, 33 vots
Jose Javier Rubio Chacon, 5 vots
11 vots en blanc

Altres cursos

Si durant el curs anterior heu estat delegats o delegades i el grup acadèmic hi està conforme, podeu renovar la inscripció a elCens a través d'aquest formulari.