Concurs Instagram

El concurs fotogràfic de Sant Jordi s’adreça a tota la Comunitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (estudiants, PDI i PAS), així com a estudiants internacionals en estades temporals a la nostra universitat.

Objecte
El concurs consisteix en publicar fotografies de la Diada de Sant Jordi al Campus de la UAB, com es viu, les activitats que s’hi desenvolupen, etc., reflectint el dinamisme del Campus de la UAB i les diverses formes de viure la diada.

Presentació de les obres

  • Les obres presentades han de ser originals i inèdites, a més d’ajustar-se a la temàtica descrita a l’objecte.
  • Els i les participants hauran de penjar la fotografia  a la plataforma Instagram amb el hashtag #SantJordiUAB i un títol que descrigui la imatge.
  • S’acceptaran fotografies amb retocs fotogràfics, però no fotomuntatges.
  • Les persones participants hauran de seguir el perfil d’Instagram de la Unitat de Dinamització Comunitària @comunitatUAB i esmentar-lo quan pengin les fotografies.
  • Cada persona pot presentar la quantitat de fotografies que vulgui, sense límit.
  • Es rebutjaran totes aquelles obres amb contingut violent, sexista i/o racista.
Termini
Les fotografies s’hauran de penjar a Instagram els dies 23, 24 o 25 d’abril, però s’hauran d’haver realitzat el dia 23 d’abril. No s’admetran a concurs fotografies ni vídeos publicats més enllà d’aquesta data.

Votacions
Les fotografies guanyadora sorgiran per votació popular mitjançant Instagram. El període de votacions serà entre el 26 i el 30 d’abril. Les votacions vàlides seran aquelles que hagin fet m’agrada a la publicació i que segueixin el perfil de Dinamització Comunitària @comunitatUAB

Propietat de les obres
Les persones participants assumeixen l’autoria de les seves obres i es comprometen responsablement a no presentar materials fotogràfics sobre els quals no tinguin drets d’ús degudament acreditats. La persona participant reconeix tenir l’autorització de les persones que es puguin reconèixer a les fotografies, exonerant la Universitat Autònoma de Barcelona.

Premi
Les cinc fotografies amb més votacions guanyaran un filtre fisheye per a qualsevol Smartphone.