Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Videos de la uab

  Primer encontre sobre col·laboració científica, cultural i multilingüe / França a la UAB / en el marc de l’Euroregió Pirineus – Mediterrània

 

 • Stop Killer Robots

  Jody Williams, premi Nobel de la Pau de 1997 i presidenta, des de 2006, de la Iniciativa Dones Nobel, ha participat en un acte emmarcat en la campanya Stop Killer Robots. L'acte també ha comptat amb els professors de la UAB i membres de l’ICRAC (International Comitee for Robot Arms Control) Roser Martínez Quirante i Joaquín Rodríguez Álvarez, així com el representant del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, Pere Brunet. L'acte té, com a principal objectiu, desplegar l'argumentari de la campanya Stop Killer Robots a favor de l'elaboració d'un tractat
  internacional vinculant per a la prohibició dels sistemes d'armament autònom.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Abril 2019
  Durada: 1:01:35 
  Mida: 961 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • El desafiament de les Universitats Europees

  Primer encontre sobre col·laboració científica, cultural i multilingüe / França a la UAB / en el marc de l’Euroregió Pirineus – Mediterrània.

  Sr. Màrius Martínez - Vicerector de RRII •Sr. Josep Calbó - Vicerector de projectes estratègics de la Universitat de Girona. •Sr. Didier Aussel, vicerector d’Internacionalització  de la Universitat de Perpignan

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Abril 2019
  Durada: 1:24:18 
  Mida: 969 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Primer encontre sobre col·laboració científica, cultural i multilingüe / França a la UAB / en el marc de l’Euroregió Pirineus – Mediterrània

  Inauguració de les Jornades en les quals els membres d'universitats franceses i locals s'han trobat a la UAB en el primer encontre sobre col·laboració científica i cultural de l'euroregió Pirineus-Mediterrània, que servirà per enfortir els lligams amb les institucions franceses d'educació superior.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Abril 2019
  Durada: 28:45 
  Mida: 956 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • La Cooperació Euroregional en el Marc Europeu

  Conferència a càrrec d'Aída Díaz, tècnica del Servei de Projectes Europeus i Internacionals de l'AGAUR, que presenta les principals línies de recerca entre les universitats de l'Euroregió així com les línies prioritàries euroregionals i Horizon Europe.

   

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Abril 2019
  Durada: 1:31:37 
  Mida: 972 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Dia Internacional de les Dones Treballadores

  Enguany es reconeix la trajectòria de la professora Maria Jesús Espuny, professora emèrita del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques i Directora del Centre d’Estudis de Recerca Dones i Drets (CEDD). Espuny es va doctorar a la UAB i actualment és la coordinadora de la xarxa alumni de Relacions Laborals.a Internacional de les Dones Treballadores

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Març 2019
  Durada: 1:54:04 
  Mida: 821 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Presentació del Codi de Bones Pràctiques a la Recerca de la UAB

  Sessió de benvinguda de l’Escola de Doctorat que va tenir lloc el 31 de gener a l’Auditori de la Fac. De Ciències Socials i Lletres.

  Presentació del Codi de Bones Pràctiques a la Recerca de la UAB, a càrrec del Dr. José Luis Molina, professor titular del Departament d’Antropologia Social i Cultural i president de la Comissió d’Ètica en la Experimentació Animal i Humana (CEEAH).

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
  Data: gener 2019
  Durada: 00:50:07 
  Mida: 644 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Sessió de benvinguda de l’Escola de Doctorat. Intervencions

  Sessió de benvinguda de l’escola de Doctorat que tindrà lloc el proper 31/01 a l’Auditori de la Fac. De Ciències Socials i Lletres.

  Apertura de l’acte i benvinguda, a càrrec del vicerector de Recerca i Transferència, Dr. Armand Sánchez Bonastre.

  Introducció a la Xarxa Alumni i a les activitats de Dinamització Comunitària, a càrrec de la Dra. Sara Moreno, Vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat.

  La iniciativa EURAXESS i la carta europea de l’investigador, a càrrec de la Dra. Begoña Miñarro, tècnica de la Unitat de Projectes Estratègics.

  La pàgina web de l’Escola de Doctorat, introducció a la plataforma Sigma i la gestió del portfoli, a càrrec de la cap de la Unitat Tècnica de l’Escola de Doctorat, Sra. Carme Tost.

  Presentació de l’oficina del Síndic de Greuges de la UAB, a càrrec del Dr. Manuel Gerpe, Síndic de Greuges de la UAB.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
  Data: gener 2019
  Durada: 01:09:35 
  Mida: 895 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • VI Diàleg pel coneixement UAB-Societat

  El 20 de març, la direcció de l'Escola de Postgrau organitza el VI Diàleg pel Coneixement UAB - Societat, titulat "Una mirada endavant del Sistema Sanitari". Hi intervindran el Dr. Miquel Vilardell Tarrés, Catedràtic de Medicina Interna de la UAB i expresident del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i el Sr. Gabriel Masfurroll Lacambra, President del Grup Mi Tres Torres, Fundador i expresident d'USP Hospitales i President del Consell Social de la UAB.

  Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
  Data: Març 2018
  Durada: 01:43:22 
  Mida: 886 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Dia Internacional de les Dones Treballadores

  Jornada institucional per conmemorar el Dia Internacional de les Dones Treballadores, acte emmarcat en el 50è aniversari de la UAB. Enguany s'ha retut homenatge a Montserrat Solsona, doctora en Geografia Humana, professora del Departament de Geografia i investigadora associada del Centre d'Estudis Demogràfics. L’acte ha finalitzat amb la conferència “¿Existe lo que no se registra y contabiliza? Género y producción estadística” a càrrec de la professora Lina Gálvez, catedràtica del Departament d’Economia, Mètodes Quantitatius i Història Econòmica.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Març 2018
  Durada: 1:57:25 
  Mida: 963 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • L'Any Fabra arriba a la UAB amb la projecció d'un documental

  Projecció del documental 'Pompeu Fabra, la llengua d'un poble' (1968) del director Pere Masdeu i Rovira, sobre la vida de Pompeu Fabra i Poch, amb una presentació prèvia per part del filòleg Jordi Manent.  L'acte l'ha organitzat per la Facultat de Ciències de la Comunicació i s'emmarca dins de les activitats del 50è aniversari de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l'any Fabra, i ha comptat amb la participació de la rectora Margarita Arboix, la degana María José Recoder, el vicedegà David Paloma.

  Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
  Data: Febrer 2018
  Durada: 1:35:52 
  Mida: 981 MB
  Tipus: video/x-flv 

 • Cercador
 • Paraula
 • De:
 • Fins:
 • Els més vistos
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona