Eleccions Coordinador UDPSM

Eleccions Coordinador/a Unitat Docent Parc de Salut Mar.

La Junta d'Unitat Docent de Parc Salut Mar, reunida en sessió virtual el 15 de febrer de 2021, va acordar per unanimitat aprovar el calendari per a l'elecció de Coordinador/a de la Unitat Docent.

Podeu trobar el calendari en el document a l'enllaç a peu de la notìcia. 

Qui estigui interessat/da en presentar la seva candidatura, ho pot fer fins el dia 22 de febrer de 2021, contactant amb la Unitat Docent per correu electrònic (ud.parc.salut.mar@uab.cat)

A data de 24 de febrer de 2021, la Junta Electoral de la Facultat de Medicina a proclamat amb caràcter provisional la candidatura a la coordinació de la UD PARC SALUT MAR.

A data 1 de març de 2021, la Junta Electoral de la Facultat de Medicina a proclamat amb caràcter definitiu la candidatura a la coordinació de la UD PARC SALUT MAR.

Podeu veure a l'enllaç el document de proclamació definitiva. 

recomacions examens covid

Què s'ha de tenir en compte per fer els exàmens?

Per tal de continuar garantint les mesures de seguretat enfront la COVID-19 per a tota la comunitat universitària, informem de les recomanacions generals a tenir en compte per a l'organització i el desenvolupament de les proves presencials als campus de la UAB.

Gestió Acadèmica UDPSM

Obertura Unitat Docent Parc de Salut Mar Curs 2020-2021

A partir del dimarts 01 de setembre de 2020, tornem a atendre presencialment.

Per tal d'evitar acumulacions, l'atenció es farà amb cita prèvia, tant al professorat com als alumnes o a les persones externes que necessitin venir. No atendrem sense cita prèvia.

En breu posarem en marxa una aplicació específica per demanar cita. Fins que no tinguem aquest aplicatiu en funcionament, ens podeu demanar cita a través de:

- Telèfon: 932483050

- Correu electrònic: ud.parc.salut.mar@uab.cat (li respondrem en una màxim de 24 hores laborables)

El nostre horari d'atenció és de 9:00 a 19:00 hores.

Per accedir a l'edifici és obligatori fer ús de la mascareta i no es pot accedir amb uniforme hospitalari, entre d'altres.

A la imatge del cartell es pot veure la normativa d'accés.

 

 

 

 

Poster Virtual Days

Noves mesures de seguretat davant la covid-19

Davant les mesures adoptades per les autoritats sanitàries per a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la UAB torna a les mesures vigents abans del dia 1 de juliol, quan es prioritzava el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.