Novetats COVID-19:
Cursos UAB Idiomes

Informació actual per a estudiants de cursos UAB Idiomes Campus

Atenció a l'usuari

A partir de l'1 de setembre el Servei de Llengües us atendrà telemàticament: per resoldre dubtes sobre els cursos o per matricular-se en línia, s'haurà de demanar cita prèvia per a una videoconferència en aquest enllaç. El dia i hora reservats, us haureu de connectar mitjançant l'enllaç que us haurem enviat per correu electrònic i us atendrem per videoconferència.

També podreu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça s.llengues.info@uab.cat o per telèfon al número 93 581 13 25. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 09:30 a 12:30 h i de 15 a 17 h.

La petició de certificats dels nostres cursos es farà mitjançant un formulari web. Els certificats dels cursos se signaran digitalment i s’enviaran a l’adreça de correu electrònic que indiqueu.

 

Els cursos del Servei de Llengües - UAB Idiomes Campus

 

El Servei de Llengües ha organitzat cursos presencials, semipresencials i virtuals (consulteu-ne l'oferta). Si a causa d'una nova emergència sanitària no es poguessin fer les classes presencials, el Servei adaptaria els cursos a una modalitat telepresencial per mitjà de videoconferència.

Els aprenents han de tenir un equip informàtic que els permeti l’assistència a sessions de videoconferència i la participació adequada en espais en línia si es matriculen a cursos semipresencials o virtuals i que els permeti també assistir a cursos telepresencials. Són imprescindibles ordinador o tauleta, micròfon i càmera.

 

 

Prova de nivell

Si heu de fer una prova de nivell per a accedir a algun dels nostres cursos, podeu consultar tota la informació en aquesta pàgina.

La prova de nivell del Servei de Llengües és gratuïta i sense cap compromís.

Les proves de nivell es fan telemàticament, per fer-ne només heu de reservar hora.