Tests de nivell al campus

Si ja tens coneixements de l’idioma que vols estudiar amb nosaltres, et recomanem que facis un test de nivell per tal de saber quin curs és el més adient per a tu.

S’organitzen tests de nivell unes setmanes abans de l’inici dels cursos. Al final d'aquesta pàgina trobaràs informació sobre els períodes per fer un test de nivell en funció de l’idioma que vols estudiar. De totes maneres, si no hi ha horaris programats per a un test de nivell, també pots contactar amb avaluacio@uab.cat.

No cal inscriure’s per fer el test, que és gratuït i no compromet la persona que el fa a matricular-se.

Durant els test de nivell, el professorat de cada llengua també atén les consultes que puguis tenir sobre els cursos (horaris, calendari, metodologia, continguts, etc.).

Si tens un certificat que acredita que has assolit el nivell anterior al que vols cursar, pots matricular-te directament al curs passant per la Secretaria del Servei.

Descripció del test
El test de nivell consta d’una part de tipus test, d’una redacció i d’una entrevista breu, que es fa individualment, amb un professor d’UAB Idiomes.

Resultat
En acabar el test, el professor que t’ha fet l’entrevista et dirà quin és el curs més adient per a tu i ja podràs passar per Secretaria a formalitzar la matrícula.

Calendari de test de nivell: Anglès, Alemany, Francès i Italià
Català i Espanyol
Taula equivalències SIMTEST-MECR