Examen TOEFL

El Servei de Llengües us ofereix la possibilitat de presentar-vos a l’examen TOEFL
d’anglès (Test of English as a Foreign Language).
 
El TOEFL és un certificat que mesura la capacitat d’utilitzar i entendre l’anglès a nivell universitari. A més, avalua com es combinen les habilitat de comprensió oral i escrita i de producció oral i escrita per desenvolupar tasques acadèmiques. Més de 10.000 universitats, organitzacions i altres institucions en més de 130 països accepten les qualificacions de TOEFL.


El TOEFL no el pots suspendre: es tracta d’un únic examen multinivell en què obtens una nota i un certificat oficial amb el teu nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües(B1, B2 o C1).

Aquesta convocatòria d'examen TOEFL s'ofereix al Servei de Llengües gràcies a l'acord amb Capman, organitza  i facilita la realització de l'examen al Campus de la UAB.
 
Data i hora
Divendres 21 de setembre de 2018 a les 9 h a l'aula d'informàtica de la Facultat de Dret.
 
Matrícula i preus
Matrícula exclusiva per a la comunitat de la UAB fins al 21 d'agost de 2018. Matrícula per a totes les persones interessades (inclosos els membres de la UAB que no ho hagin pogut fer abans) del 22 d'agost al 7 de setembre.

Es pot consultar l'import de l'examen  en aquesta pàgina. A continuació et facilitem la informació necessària per efectuar la matrícula a la convocatòria del dia 21 de setembre de 2018:

Pas 1. Entra al web www.ets.org/toefl, fes clic a My TOEFL iBT Account i registra’t com a New User? a la casella Sign up.
Important! Aquest pas és únicament per obtenir l’ID.
.

Important! Aquest procés és únicament per a obtenir l’ID.

Pas 2. Envia un correu electrònic a testadmin@capman.es abans del 21 d’agost de 2018 amb les dades següents:

  • Nom i cognoms
  • Telèfon mòbil
  • Document adjunt amb el carnet d’estudiant de la UAB escanejat.

Pas 3. Una vegada Capman hagi rebut el teu correu electrònic i en un termini màxim de 72 hores, t’enviaran les instruccions per matricular-te amb el teu TFL code i poder reservar plaça per a l’examen.
 
Si durant el procés de registre al web o de matrícula a l’examen tens qualsevol dubte, pots contactar amb el personal de Capman a través del telèfon 913 532 187.

Resultats
Pots consultar els resultats de l’examen 15 dies (naturals) després de la prova a través del perfil creat a la pàgina www.ets.org/toefl.

Més informació sobre l’examen en aquest enllaç.