Obrim la matrícula del curs 2022/2023

Matrícula Oberta 2022-23

Recorda que les places són limitades en tots els cursos!

18/07/2022

Avui obrim la matrícula del curs 2022/2023, i com cada any, UAB Idiomes Barcelona continua proporcionant una àmplia oferta de cursos, horaris i nivells, amb l'objectiu de cobrir les diferents necessitats de l'alumnat:

  • Cursos generals d'anglès, francès i italià, en diferents nivells i horaris, per iniciar-se o perfeccionar una d'aquestes tres llengües.
  • Cursos sènior d'anglès, adreçats a persones que desitgen aprendre o millorar el seu anglès sense la necessitat d'haver de fer un examen o certificar un nivell. A més a més, aquests cursos s’ofereixen en modalitat presencial i telepresencial.
  • Cursos de conversa en anglès dels nivells B2 i C1, on es practiquen les habilitats orals per millorar la fluïdesa, l'entonació, la pronunciació i ampliar el vocabulari.
  • Curs sènior de conversa en francès de nivell intermedi (B1), també dirigit a persones que tinguin interès a millorar la fluïdesa i ampliar vocabulari. 

Recorda que abans de formalitzar la teva matrícula cal tenir un certificat del nivell anterior superat o realitzar una prova de nivell gratuïta.

Us informem que les places són limitades en tots els cursos i si necessites més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info.idiomes@uab.cat o trucar al 93 433 50 60.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies