Coneix el centre

Taller en línia sobre la Intel·ligència Artificial en els negocis

Online workshop about Artificial Intelligence in Business

Assiteix al primer esdeveniment virtual en directe organitzat pel servei d’idiomes per a empreses.

08/09/2022

El proper 30 de setembre a les 10 h, realitzarem per primera vegada un taller en línia sobre la Intel·ligència Artificial en el món dels negocis, impartit pel docent Oliver Dodsley. Durant l'esdeveniment en directe, el ponent parlarà sobre temes emergents del món digital com l'Internet i la recerca de dades, el machine learning, la seguretat cibernètica, la gestió de les relacions amb els clients i el futur de la Intel·ligència Artificial.

La sessió tindrà una durada de 45 minuts aproximadament i s'adreça a persones que vulguin aprendre o reforçar el seu anglès en aquest camp específic, on es podrà accedir de forma gratuïta a través del nostre perfil a LinkedIn i no tindrà aforament limitat, pel que fa al nombre d'oients.

Aquesta activitat l'organitza el Servei d’idiomes per a empreses i institucions que ofereix la nostra escola, amb l’objectiu de promoure l’aprenentatge de llengües i desenvolupar les competències professionals dels treballadors. És per això que el nostre programa de cursos per a empreses proporciona un servei personalitzat amb una formació de qualitat i eficàcia, i el disseny dels nostres cursos es fa a partir d’una comprensió precisa de les necessitats del client, amb la finalitat d’oferir-li una formació a mida.


Confirma la teva assistència fent clic aquí.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies