Coneix el centre

Sessions informatives d'anglès i francès sènior

Sessions informatives dels cursos sènior

Coneix la nostra escola de manera virtual!

27/07/2020

Apropant-nos al nou curs sènior 2020/2021 que s’inicia a l’octubre, hem organitzat unes sessions informatives en línia dels cursos sènior d’anglès i francès. Aquests cursos s’adrecen a persones majors de 55 anys que no tenen coneixements d'anglès o francès, o tenen coneixements bàsics i desitgen millorar el nivell d’aquestes llengües.

Les sessions informatives es realitzaran el 9 i 10 de setembre a les 16.30 h. El primer dia es presentaran únicament els cursos sènior d’anglès de nivell inicial i principiant, i el segon dia, es mostraran com són els cursos sènior d’anglès de nivell intermedi i avançat, i el curs sènior de conversa en francès intermedi. Durant la sessió, d'una durada aproximada de 30 minuts, s'explicarà la metodologia del curs, el procediment de matrícula i preus. La sessió inclou una classe de demostració en línia d'1 h de durada, on es realitzaran activitats i es mostrarà la dinàmica de les nostres classes.

Pots fer clic a la sessió informativa en línia que més s'adeqüi al teu nivell i reservar la teva plaça:

Cal recordar que hi ha places limitades i que per tal de garantir la seguretat dels estudiants i de l'equip docent, els cursos es realitzaran de manera presencial si la situació ho permet.

Descarrega la informació dels cursos sènior d'anglès i sènior de conversa en francès.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies