Coneix el centre

Programa d'espanyol 2021/2022

Programa d'espanyol 2021/2022

Recorda que la matrícula està oberta i que hi ha places limitades. 

08/07/2021

L'espanyol s'està convertint en una de les llengües més parlades a tot el món i cada vegada va adquirint més importància. Per això, UAB Idiomes Barcelona ofereix cursos adaptats a diferents necessitats i amb un professorat d'alta qualitat, per a facilitar l'aprenentatge i la difusió d'aquest idioma.

Com cada any, continuem oferint els cursos presencials intensius d'espanyol dels nivells A1 a B2. Són cursos d'espanyol general de 80 hores, amb un inici mensual i amb un enfocament comunicatiu i activitats interactives per a desenvolupar les quatre destreses.

A més a més, oferim cursos a mida per a grups dirigits a universitats i agències educatives:

  • Cursos generals de llengua adaptats a les necessitats concretes de cada grup.
  • Cursos especialitzats: negocis, turisme, espanyol acadèmic, cinema espanyol, cultura i tradicions espanyoles, literatura espanyola i hispanoamericana.

Aquells alumnes que vulguin treballar amb un programa personalitzat poden assistir a classes particulars, amb la possibilitat de combinar-lo amb els cursos intensius.

Per a formalitzar la matrícula de qualsevol curs s'ha d'acreditar haver superat el nivell requerit. En cas de no disposar de cap certificat recent es pot reservar cita per a realitzar una prova de nivell, totalment gratuïta i sense compromís, fent clic al següent botó:

Prova de nivell

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info.idiomes@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies