Coneix el centre

Millora el teu anglès en els cursos de conversa d'estiu

Curs de conversa en anglès a l'estiu

Cal recordar que la matrícula està oberta i hi ha places limitades.

22/04/2021

Una vegada finalitzi l'últim trimestre dels cursos d’anglès general, sènior i conversa en anglès a finals de juny, s’iniciaran els cursos de conversa en anglès, el pròxim 5 de juliol, en modalitat presencial.

Aquests cursos s’adrecen a les persones que necessiten millorar la seva expressió i comprensió oral, repassar i ampliar els coneixements i l’ús d’estructures gramaticals, i ampliar i refinar el vocabulari. Es tracta de cursos quinzenals d'un total de 26 hores, de dilluns a dijous en horari de matí i tarda, segons nivell.

Com a tots els nostres cursos, s’imparteix una docència d’alta qualitat i les classes compten amb activitats dissenyades per utilitzar l’anglès per donar i rebre informació, explorar diferents punts de vista, debatre i expressar opinions sobre diferents temes d’interès general. A més a més, l’estudiant tindrà accés a recursos en línia i una subscripció gratuïta a l’aplicació Learn English with TED Talks

Descarrega la informació dels Cursos de conversa juliol 2021.

Per formalitzar la matrícula de qualsevol curs s'ha d'acreditar haver superat el nivell requerit. En cas de no tenir cap certificat recent es pot realitzar una prova de nivell, totalment gratuïta i sense cap compromís:

 
Un cop sabeu el vostre nivell, podeu fer la matrícula de forma telemàtica, contactant per correu a info.idiomes@uab.cat, o presencialment a la secretaria del centre els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 h.
 

 

Notícies relacionades

Imatge beques estiu sdl 2021

Beques per estudiar idiomes aquest estiu

Del 3 al 14 de maig pots sol·licitar una beca per estudiar un idioma al Servei de Llengües. Anglès, alemany o francès: tu tries quin idioma vols aprendre o millorar.

Totes les notícies