Coneix el centre

Gràcies per continuar aprenent amb nosaltres

Gràcies per continuar aprenent amb nosaltres

Més de 20 anys oferint un aprenentatge de qualitat.

12/01/2021

Des d’UAB Idiomes Barcelona volem agrair als nostres estudiants la seva fidelitat i tot l’interès i l’esforç que han mostrat des de l’inici de l'actual situació sanitària. També els agraïm que hagin confiat en nosaltres i continuat amb el seu aprenentatge quan hem hagut d’adaptar les classes a un nou format en línia. Tanmateix, sempre que la situació ho permeti i es pugui garantir la seguretat dels estudiants i l’equip docent, s’intentarà tornar a les aules al més aviat possible.

Des de l’inici d’aquest nou context i amb l’objectiu principal de seguir impartint la docència i oferir l’aprenentatge de llengües als estudiants, l’escola va reaccionar ràpidament adaptant-se a les noves necessitats que es requerien. El canvi de la modalitat presencial a la telepresencial, la formació de tot l’equip docent en eines per fer les classes virtualment o la implementació d'una nova plataforma per estudiar en línia, són alguns exemples de com l’escola s’ha adaptat a les circumstàncies per tal de continuar proporcionant l’aprenentatge de qualitat que porta oferint des de fa més de 20 anys.

És per això que, un cop més, tot l’equip d’UAB Idiomes Barcelona només té paraules d’agraïment cap a tots els estudiants que durant tots aquests anys han volgut aprendre i millorar idiomes, inclús en els moments més difícils.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies