Coneix el centre

Consulta l'oferta formativa del curs 2021/2022

Consulta la oferta formativa 2021/2022

Recorda que la matrícula està oberta i que hi ha places limitades. 

23/06/2021

Com cada any per aquestes dates, UAB Idiomes Barcelona us presenta l'oferta formativa per al proper octubre. El programa del curs 2021/2022 està dissenyat per oferir una àmplia varietat de cursos, modalitats i nivells per cobrir les diferents necessitats de l'alumnat:

  • Cursos generals d'anglès, francès i italià, en diferents nivells i horaris, per iniciar-se o perfeccionar una d'aquestes tres llengües.
  • Cursos sènior d'anglèsadreçats a persones majors de 55 anys que desitgen aprendre o millorar el seu anglès sense la necessitat d'haver de fer un examen o certificar un nivell. Cursos disponibles en modalitat presencial i telepresencial.
  • Cursos de conversa en anglès dels nivells B2 i C1, on es practiquen les habilitats orals per millorar la fluïdesa, l'entonació, la pronunciació i el vocabulari.
  • Curs sènior de conversa en francès de nivell intermedi (B1), també dirigit a persones majors de 55 anys, per millorar la fluïdesa i ampliar vocabulari.
Us informem que la matrícula està oberta i que hi ha places limitades. Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info.idiomes@uab.cat o trucar al 93 433 50 60.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies