Proves de nivell a Barcelona

Si tens un certificat que acredita que has assolit el nivell anterior, pots matricular-te directament al curs que t'interessi. Si ja tens coneixements de l’idioma que vols estudiar però no tens cap certificat, et recomanem que facis una prova de nivell per tal de saber quin curs és el més adient per a tu.

La prova és totalment gratuïta i sense cap compromís. El professorat pot atendre les consultes que tinguis sobre els cursos (horaris, calendari, metodologia, continguts, etc.). Actualment, i fins a nou avís, les proves de nivell es fan a través de la plataforma de videoconferències Zoom. 

Per fer una prova de nivell d'anglès, cal reservar dia i hora a través d'aquest enllaç. Per a la resta d'idiomes, pots contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a info.idiomes@uab.cat per reservar una cita. 

Descripció de la prova
La prova de nivell consta d’una entrevista breu, que es fa individualment, amb un professor d’UAB Idiomes.

Resultat
En acabar la prova, el professor et dirà quin és el curs més adient per a tu. Fer la prova no serveix per acreditar cap nivell de llengua superat; només serveix per poder formalitzar la matrícula a UAB Idiomes Barcelona.