Proves de nivell a Barcelona

Si tens un certificat que acredita que has assolit el nivell anterior, pots matricular-te directament al curs que t'interessi. Si ja tens coneixements de l’idioma que vols estudiar però no tens cap certificat, et recomanem que facis una prova de nivell per tal de saber quin curs és el més adient per a tu.

La prova és totalment gratuïta i sense cap compromís. El professorat pot atendre les consultes que tinguis sobre els cursos (horaris, calendari, metodologia, continguts, etc.).

Horaris i procediment:
Anglès: de dilluns a divendres de 9.30 a 20 h, i dissabte 28 de setembre de 10 a 13 h. Cal reservar dia i hora (nomès anglès).

Per a la resta d'idiomes no cal reservar cita, tot i que si ens confirmes la teva assistència tindràs preferència quan vinguin a fer-la. Per confirmar, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 433 50 60 o enviant un correu electrònic a info.idiomes@uab.cat.

Alemany
: 20 i 27 de setembre, i 4 d'octubre, de 16 a 18 h.

Francès: 10 i 17 de setembre, 1 i 8 d'octubre de 18 a 20 h.
                20 i 27 de setembre i 4 d'octubre de 16 a 18 h.

Italià: 20 i 27 de setembre, i 4 d'octubre, de 16 a 18 h.


Descarrega't els horaris de proves de nivell setembre-octubre 2019

Recorda que l'11 i el 24 de setembre són festius a Barcelona, i el centre romandrà tancat

Descripció de la prova
La prova de nivell consta d’una part de tipus test i d’una entrevista breu, que es fa individualment, amb un professor d’UAB Idiomes.

Resultat
En acabar la prova, el professor et dirà quin és el curs més adient per a tu. Fer la prova no serveix per acreditar cap nivell de llengua superat; només serveix per poder formalitzar la matrícula a UAB Idiomes Barcelona.