CEHIC

Transferència

Seminaris i Grups de lectura

Tot just acabat de crear oficialment (DOG 30/09/2020), el nou Institut d'Història de la Ciència de la Universitat Autònoma de Barcelona (IHC-UAB) ha preparat un ric programa de seminaris per aquest curs 2020-2021.

El programa conté sessions de "Work in Progress", que tenen per objectiu la presentació de recerques i projectes en curs, amb la possibilitat de precirculació de textos, i sessions de "Seminaris IHC", en les que es convida a investigadores i investigadors a presentar la seva recerca.

Si la pandèmia ho permet, tots els seminaris del nou IHC seran presencials i tindran lloc de 13h a 14:30h a l'aula C3B/111 de la Facultat de Ciències per garantir mesures covid19. Si la situació sanitària es complica, els seminaris es faran online.

Igualment, al programa hi han el calendari de les activitats organitzades en l'òrbita de l'IHC. A més dels Work in Progress i els Seminaris IHC, podeu trobar els calendaris del Reading Group d'Història de la Tecnologia, del Global History of Science Seminar, els seminaris PROTEUS i Ancient Philosophy Seminar.

Esperem que us resultin interesants i que podrem comptar amb la vostra presència per tenir unes discussions enriquidores.

Informació complementària

Enllaços relacionats