Directori 
Fotografia de Montserrat Rovira
 • Research lines
 • - Tesi doctoral: Conquesta i colonització al Camp de Tarragona (s.XI-XIII), dirigida per Antoni Virgili.
 •  
 • Projects
 • - Col·laboradora del projecte “Ciutats andalusines i el seu entorn agrari i l’impacte de la conquesta feudal. Els casos de Tortosa i Balaguer” (Codi: 2014/100874), del Grup de Recerca Arqueologia Agrària de l’Edat Mitjana.
 •  
 • Publications
 • - (amb Virgili, A., Escolà, J.M. i Pica, M.) Diplomatari de la catedral de Tortosa (1213-1272). Fundació Noguera, Barcelona. (en premsa)

  - (amb Helena Kirchner, Antoni Virgili, Josep Marfull, Núria Pacheco i Manel Pica "Espais agraris, assentaments andalusins i la ciutat de Tortosa (Baix Ebre)" dins Actes de les I Jornades d’arqueologia de les terres de l’Ebre. Tortosa, 2016.

  - (amb A. Virgili) “Dels castells a les viles: l'ocupació i la colonització feudal del Camp de Tarragona (segles XI-XIII)”, a Lo Floc: revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, 212 (abril-juny 2015). Riudoms.
 •  
 • More information
 • Experiència investigadora professional:
  - Elaboració del projecte “Espais agraris entorn del Castell de Miravet (Ribera d’Ebre)” de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural (juntament amb Manel Pica, Helena Kirchner i Antoni Virgili), des de setembre de 2016.

  - Codirecció (amb Manel Pica) de la campanya arqueològica d’"Espais agraris entorn del Castell de Miravet (Ribera d’Ebre)" el desembre de 2016.

  - Elaboració de l’"Estudi històric documental i d’evolució constructiva de l’església de Sant Genís de Gavarrós ( Guardiola de Berguedà, Bages)", per la Diputació de Barcelona des de desembre de 2016.

  - Codirecció (amb Helena Kirchner) de la campanya arqueològica del juliol de 2016 a Balaguer, dins el projecte "Ciutats andalusines i el seu entorn agrari i l’impacte de la conquesta feudal. Els casos de Tortosa i Balaguer", codi 2014/100874. IP: Helena Kirchner. (Exp. 437 K121 C23/2016-1-16881).

  - Tècnica de suport a la recerca del Departament de Ciències de l’Antiguitat i l’Edat Mitjana de la UAB, fent tasques de gestió i l’elaboració de continguts de la pàgina web i les xarxes socials des d’octubre de 2015.

  Participació en congressos:
  - (amb A. Virgili) “La colonització feudal del Camp de Tarragona: dels castra a les viles noves (ss. XI-XIII). Connexions amb Tortosa” Jornades sobre la Repoblació al Camp de Tarragona. Estat de la qüestió. Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona, 2015.

  - (amb Pica, M.) “Fondo de papel y pergamino en la Iglesia Santa María de Morella (Castellón)” I Congreso internacional de jóvenes investigadores Mundo Hispánico: cultura, arte y Sociedad. Universidad de León, 2015.

  - “Conquesta i colonització al Camp de Tarragona (segles XI-XIII): dels castra a les viles noves.” 2n Seminari d’Arqueologia i Història Medieval “Miquel Barceló”. Universitat Autònoma de Barcelona, 2015.

  - “Los Nuevos conquistadores en el este peninsular en los siglos X-XII: el caso de la familia Castellet”. V Congreso internacional e interdisciplinar de jóvenes historiadores. Asociación de Jóvenes Historiadores (AJHIS). Universidad de Salamanca, 2015.
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona