PBeques.Popup.Loading

Inici > Perfil sol·licitant > Investigadors > Subvencions, en règim de concurrència compettitiva, per a la realització de projectes de recerca i investigació en la gestió de l'aigua i la preservació i millora del medi aquàtic i per a la realització de projectes de recerca per a l'especialització intel·ligent relativa al risc d'inundació. : Subvencions, en règim de concurrència compettitiva, per a la realització de projectes de recerca i investigació en la gestió de l'aigua i la preservació i millora del medi aquàtic i per a la realització de projectes de recerca per a l'especialització intel·ligent relativa al risc d'inundació.

Subvencions, en règim de concurrència compettitiva, per a la realització de projectes de recerca i investigació en la gestió de l'aigua i la preservació i millora del medi aquàtic i per a la realització de projectes de recerca per a l'especialització intel·ligent relativa al risc d'inundació. : Subvencions, en règim de concurrència compettitiva, per a la realització de projectes de recerca i investigació en la gestió de l'aigua i la preservació i millora del medi aquàtic i per a la realització de projectes de recerca per a l'especialització intel·ligent relativa al risc d'inundació.

Àrea gestora

Àrea de Gestió de la Recerca

Entitat convocant

Agència Catalana de l'Aigua

Programa

Programa de mesures del Pla de Gestió del DCFC (2016-2021)

Àrea temàtica

Ciències Socials i Jurídiques
Ciències
Enginyeries
Biociències

Tipus d'ajut

Projectes

Destinataris

PDI
Investigadors

Requeriments

Informació addicional

Línies de recerca: 1. Serveis ambientals i anàlisi socioeconòmica 2. Economia circular - protecció del medi 3.Ecositemes mediterranis - millora de l'estat del medi 4. Gestió d'esdeveniments extrems i adaptació al canvi climàtic 5. Especialització intel·ligent relativa al risc d'inundació associats fonamentalment als serveis d'Alerta Primerenca d'Inundacions (SAPI). Els investigadors interessats hauran de contactar amb l'adreça recerca.respon@uab.cat tan aviat decideixin presentar sol·licitud a aquesta convocatòria.

Data de publicació

24/10/2018

Data d'inici de sol·licituds

24/10/2018

Data de presentació a la UAB

17/12/2018

Lloc de presentació a la UAB

recerca.respon@uab.cat

Data de fi de sol·licituds a l'Organisme convocant

24/12/2018

Lloc de presentació a l'Organisme convocant

EACAT

Data de resolució

24/04/2019

Bases de la convocatòria

Consultar bases

Web amb més informació

Consultar web

Preguntes freqüents

Preguntes més freqüents sobre aquesta convocatòria.
Les preguntes NO es responen personalment, les respostes es publiquen en aquesta plana web.
*Si ja heu llegit la convocatòria sencera i encara teniu algun dubte, si us plau ompliu el formulari.

*Consulta

*Vull rebre més informació sobre aquesta convocatòria