i-FTI.ML_BequesProgrames

UAB Reptes 2019

[23/10/2019] Per indicació del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat, us informem que el dia 29 d’octubre se celebrarà l’esdeveniment UAB Reptes 2019. S’adreça a tot l’alumnat de grau de la UAB i serveix per fomentar la creativitat, la generació d’idees, el treball en grup i el desenvolupament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a la Universitat.
La notícia web que hem publicat és aquesta: 
Torna 'UAB Reptes', l'esdeveniment de generació d'idees, amb nous reptes socials i ambientals

Unidad de apoyo para la presencia de españoles en las instituciones de la UE: boletines informativos sobre ofertas de empleo (nº 68) y prácticas (nº 58) – 15 de abril de 2019

[25/04/2019] Se ha publicado un nuevo Boletín Informativo quincenal sobre posibilidades de empleo como funcionario, agente contractual o agente temporal en las Instituciones, Organismos y Agencias de la Unión Europea, así como un nuevo Boletín Informativo quincenal sobre posibilidades de realización de prácticas en las Instituciones, Organismos y Agencias de la Unión Europea. Ambos pueden consultarse en:
-      el espacio dedicado a procesos selectivos en la página web de la REPER
-      el espacio dedicado a prácticas profesionales en la página web de la REPER

Unidad de apoyo para la presencia de españoles en las instituciones de la UE / Representación Permanente de España ante la UE / Bruselas /  Unidaddeapoyo@reper.maec.es 

Noves places de pràctiques a la Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea

[28/02/2019] Les pràctiques podran ser curriculars o extracurriculars i es realitzaran durant el curs 2019-2020. Els estudis requerits són de Dret i/o Economia, Relacions Internacionals, Ciències Polítiques, Comunicació Internacional, Traducció i Interpretació, i Biblioteconomia i Documentació.
El primer pas per a la presentació de candidatures és que l’alumnat interessat comprovi si compleix els requisits per fer una estada de pràctiques externes. En el cas de les pràctiques curriculars, pot fer la consulta a la Gestió Acadèmica del seu centre docent; en el cas de les extracurriculars, pot consultar-ne els requisits al web del Servei d'Ocupabilitat de la UAB.
Un cop feta la comprovació, les persones candidates han d’enviar el seu CV i una carta de motivació a rrhh.ue.exi@gencat.cat.
Els perfils requerits es poden consultar en aquest enllaç.

Beca Segimon Serrallonga per a ampliació d'estudis a l'estranger - Torelló 2019

[22/02/2019] Per dotzè any consecutiu, l'Ajuntament de Torelló ha convocat la beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2019-2020. La convocatòria s’adreça a persones titulades o a estudiants de darrer any d’una titulació de les àrees d’humanitats, arts, ciències socials i ciències de l'educació, que hagin cursat o cursin els estudis en alguna universitat de la Xarxa Vives. Es tanca el dia 5 d’abril.

Convocatoria de Becas del Gobierno Chino 2019-2020

[13/02/2019] El Ministerio de Educación de la República Popular China, de acuerdo con el Convenio Bilateral suscrito con el Gobierno Español, convoca 9 nuevas becas y 6 de renovación para el curso académico 2019-2020. Existen cinco modalidades de becas: - General Scholar Program. - Undergraduate Program. - Master´s Program. - Doctoral Program. - Senior Scholar Program.
Plazo de presentación de solicitudes: hasta las 14:00 (hora española) del 18 de febrero de 2019.
Formulario de solicitud. El solicitante debe registrarse primero en la plataforma de CSC (http://www.csc.edu.cn/Laihua/ o http://campuschina.org/) y seguir las instrucciones para completar el formulario. El código de “AGENCY NO.” para los solicitantes de España es 7241. 
Más información en: http://www.sepie.es/internacionalizacion/convocatorias.htmlhttp://www.esedu.org/publish/portal17/tab5158/info139097.htm.
 
Oficina de Asuntos Educativos de la Embajada de la República Popular China en España | Tel: 913 883 988 | E-mail: embajadachinaeducacion@hotmail.com |  Para consultas durante el proceso de preselección: Tel: 913778313 (en horario de 9h a 15h.) | E-mail: programasia@sepie.es.

Taller i Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la Unió Europea i Organismes Internacionals (Servei d’Ocupabilitat, UAB)

[08/02/2019] Taller:
Si tens interès a treballar en institucions de la Unió Europea i/o altres organismes internacionals, aquest taller et donarà les claus per descobrir quines oposicions i concursos s’hi convoquen, com t’hi has de registrar i quines fases i proves cal superar, entre altres qüestions. De la mà de José Díaz Lafuente, professor de Dret i Institucions de la UE de la Universitat Jaume I, coneixeràs alguns simulacres de proves de selecció i quina preparació necessites per tal de superar-les. D’aquesta manera, podràs accedir a noves oportunitats laborals que impulsin la teva trajectòria professional.
El taller s'impartirà el proper 19 de febrer, dimarts, a les 13.00 a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB.
La inscripció és gratuïta i s'ha de realitzar a través de NEXUS.
 
Curs:
Data d’inici: 02/03/2019  Data de finalització: 30/03/2019
Horari: tots els dissabtes del mes de març, de 9.00 a 14.00, a l'Escola de Postgrau de la UAB.
Durada: 30 hores (25 presencials i cinc d’aplicació a l’aula).
Preu: 200 €: alumnat i persones graduades d'altres universitats. 150 €: persones estudiants i graduades de la UAB. 50 €: persones estudiants i graduades de la UAB que siguin becàries MECD del Curs 2017-18 i que ho acreditin.
Admissió i matrícula: vegeu https://www.uab.cat/cursue/.

Notícies sobre ocupabilitat a la UAB (Servei d'Ocupabilitat, UAB)

[25/01/2019] Hem publicat una sèrie de notícies sobre temes d’ocupabilitat que poden ser d’interès per a tot l’alumnat de la Universitat. Són les següents:
La UAB ofereix una activitat formativa sobre inserció laboral amb perspectiva de gènere
Torna STARTUP LAB UAB, concurs de projectes emprenedors de caire social i sostenible
El 'Curs virtual de Generació d'Idees i Emprenedoria Social', ara també en anglès
Arriba la 3a edició d'Enllaça, programa de mentoria professional per a joves 

Servei d’Ocupabilitat UAB | Plaça Cívica, Edifici RR (davant Biblioteca CC. Comunicació) | Planta Primera, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) | www.uab.cat/ocupabilitat

The Berlin Global Internship Project 2018-20

[05/09/2018] The Berlin Global Voluntary Internship Project (2018-20) is a 3 year program with the main purpose to enable students to engage in cultural diplomacy and in doing so, to further promote cultural diplomacy and multiculturalism worldwide.
Internship Details:
- Eligibility - The internship is open to currently enrolled students who need this internship as a compulsory component of their academic studies or participants of the ERASMUS program.
- Duration - The voluntary internships are full time, unpaid, last 2-3 months.
- Language - Applicants must have good spoken and written English.
- Laptop - In addition, all interns must have access to a personal laptop, which they need to bring to the office on a daily basis.
Intern Responsibilities include some of the following activities:
- International Conferences and Daily Events: Office Administration and Logistics. Event Administration and Logistics. Raising awareness, PR and marketing. Acquiring speakers and partners. Support for Conferences & Events.
- Cultural Diplomacy Research: Conducting interviews and writing articles for the CD-News. Supporting the www.i-c-d.de project.
- Media, Press & PR: Event documentation. Conducting interviews and writing articles for the www.berlinglobal.org.
 
Berlin Global │Soltauer Str. 18-22, 13509 Berlin, Germany │ E-mail: info@berlinglobal.org │Visit us at www.berlinglobal.org │Apply here: http://www.berlinglobal.org/index.php?en_application-form

City Internships | International Work Experience - Applications Now Open

[05/09/2018] We are pleased to announce the launch of the application process for our 2018/19 Study and Intern Abroad Programs. For this academic year, we'll be offering Winter, Spring and Summer Programs in 9 locations: London, Paris, New York, Washington D.C., Miami, Chicago, Los Angeles, Boston & San Francisco. All of our Programs feature a series of career-readiness classes, workshops and events centered around an internship placement at a leading company in an industry of interest to a student. 
Our Programs are open to students from any year and with any major, and they may choose a placement in one of 9 career fields: Banking & Financial services; Consulting & Professional services; Law & Politics; Technology & Engineering; Marketing, Advertising & PR; Media, Entertainment & Journalism; Art, Fashion & Design; Start-ups & Entrepreneurship; Charities, NFPs & NGOs.
We have prepared a Prospectus explaining our Programs and offering: City Internships 2018/19 Prospectus and also a printable Noticeboard Flyer.

Students may be directed to apply now at: https://city-internships.com/apply

Ayudas de la Fundación ICO para la realización de un curso de idioma chino en una universidad de Pekín

[11/07/2018] La Fundación ICO convoca, en régimen de concurrencia competitiva, ayudas para el estudio y aprendizaje del idioma chino mandarín en una universidad de Pekín, con el fin de favorecer las relaciones entre China y España a través de la formación de jóvenes profesionales. A través de esta convocatoria se concederán hasta 25 ayudas, de 10 meses de duración, con ese fin.
Las universidades en las que se disfrutarán las ayudas son la Peking University (www.pku.edu.cn), la University of International Business and Economics (www.uibe.edu.cn) o la Beijing Normal University (www.bnu.edu.cn).
El periodo de solicitudes comienza el día 19 de octubre y estará abierto hasta el 12 de noviembre.
 
Véanse las bases en el siguiente enlace: http://www.fundacionico.es/internacional-formacion/programa-fundacion-ico-becas-china/convocatoria-2019-2020/

L'ICEX presenta a la UAB les seves Beques d'Internacionalització

[12/04/2018] ICEX ha convocat la 44a edició de les seves beques, que pretenen oferir una sòlida formació teòrica en comerç internacional i una formació pràctica especialitzada en les diferents oficines de la Xarxa Exterior de la Secretaria d'Estat de Comerç, en empreses espanyoles amb activitat internacional o en institucions internacionals.

ICEX presentarà les seves beques a la UAB dijous 19 d'abril.

Més informació.

Servei d’Ocupabilitat (UAB) | www.uab.cat/ocupabilitat 

Curs de preparació per a concursos i oposicions de la Unió Europea (UAB)

[12/04/2018] El Servei d’Ocupabilitat organitza, enguany, la tercera edició del “Curs de preparació per a concursos i oposicions de la Unió Europea”. Es tracta d’una formació adreçada, de forma transversal, a tot l’alumnat i persones titulades de la UAB que tinguin interès a fer carrera professional a les institucions de la UE. 

Més informació.

Servei d'Ocupabilitat (UAB) | www.uab.cat/ocupabilitat

Torna STARTUP LAB UAB, concurs de projectes emprenedors de caire social i sostenible

[24/01/2018] El Programa UAB-Emprèn i l'Escola d'Enginyeria impulsen la tercera edició d'aquesta iniciativa adreçada a l'alumnat i que vol accelerar projectes emprenedors de base tecnològica que resolguin reptes socials, ambientals i de salut al Campus. Les inscripcions estan obertes fins el 7 de febrer. 
Poden participar-hi estudiants de la UAB de totes les titulacions, que hauran de desenvolupar una idea que afronti, des de les TIC, algun dels desafiaments que proposa l’organització del concurs. Es tracta de quatre reptes basats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i que ja es van treballar a l’esdeveniment d’ideació UAB Reptes 2017.

Més informació

Nous tallers d'ocupabilitat i emprenedoria social amb reconeixement de crèdits

[24/01/2018] El Servei d'Ocupabilitat de la UAB ofereix, per primera vegada, formació amb reconeixement de crèdits ECTS. Ja s'han obert les inscripcions de tres tallers que començaran al febrer i el març i formaran l'alumnat en els àmbits de la prevenció de riscos laborals i de l'emprenedoria social i col·laborativa.  
Aquests tallers han estat dissenyats per dotar l’alumnat de la UAB de competències transversals que millorin la seva ocupabilitat i el facin més competitiu en el món professional. Ja n’hi ha tres de programats amb la inscripció oberta, cadascun amb 25 places disponibles que s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

Més informació

null

[20/12/2017] null

null

[12/12/2017] null

null

[13/10/2017] null

null

[29/09/2017] null

null

[29/05/2017] null

null

[21/04/2017] null

null

[18/04/2017] null

null

[18/04/2017] null

null

[18/04/2017] null

null

[18/04/2017] null

null

[18/04/2017] null

null

[24/02/2017] null

null

[09/02/2017] null

null

[02/02/2017] null

null

[02/02/2017] null

null

[02/02/2017] null

null

[17/01/2017] null

null

[02/12/2016] null

null

[19/10/2016] null

null

[23/09/2016] null

null

[27/05/2016] null